Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Konukseverlik işvereni başkanı José Luis Yzuel, uzun bir hastalıktan sonra ölüyor

Asi Kral

Global Mod
Global Mod
10 Mart 2025, 10:10 Pazartesi

| Güncellendi 16: 24 saat.


Konukseverlik sektörü Pazartesi günü doğdu. Konukseverlik işvereni tarafından Pazartesi günü gönderilen açıklamaya göre, Haziran 2017'den bu yana İspanya'nın misafirperverliği başkanı José Luis Yzuel, geçen ay “korkunç bir hastalığa” karşı savaştıktan sonra öldü.

Her zaman varsaydığı bir şey olan Aragonés, 2001 yılında, 2017'ye kadar başkanlık eden Horeca Zaragoza Hospitality Federasyonu'na başkanlık eden ilişkisel dünyayla bağlantısına başladı. Halkiye ve turizm başkanının başkanlığına başkanlık eden ve başkanlık başkanının bir üyesi olmuştur.

Dördüncü nesil otelci-“Sariñena'da bir otelde doğdum” (Huesca)-84'ten beri ve Zaragoza'da 25 yıl boyunca Zaragoza'daki Hazine heyetinin kafeteryasının imtiyazını tuttu ve aynı zamanda Zaragoza Yacht Club'ın da küçük tutkunlarının imtiyazını da sürdürdü ve küçük bir işten çıkardıktan sonra da küçük bir iş kurduktan sonra.


Taglia'nın franchise'ları.



Son yıllarda Madrid ve Zaragoza'daki Taglialala'nın franchise'ında çeşitli kuruluşlarla, Zaragoza ve López de Zaragoza Konser Salonu'ndaki çiftlik ve ziyafetlerle bir girişimciydi.


CEOE Yönetim Kurulu, CEOE Turizm Komisyonu Başkan Yardımcısı, Sabea España Başkan Yardımcısı, İspanyol Turizm Konseyi Üyesi, İspanya Odası Konseyi Üyesi ve sektördeki fuar ve kongre komitelerinin çeşitli organizasyon komitelerini idi.

İşverenler Pazartesi günü, konukseverlik şirketlerinin başında liderliğini kullandığı “yakınlık, birlik ve diyalog” ı vurguladı ve “her zaman” mutluluk endüstrisi “olarak adlandırdığı şeyin önemine değer verdi”.





Yorum





Bir Hata Bildir
 
Üst