Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

KPMG İspanya, Enerji ve Doğal Kaynaklardan sorumlu ortak olarak Eduardo González'i atadı

Asi Kral

Global Mod
Global Mod
KPMG şirketi, firmanın bildirdiğine göre Carlos Solé'nin yerine Enerji ve Doğal Kaynaklardan sorumlu yeni ortak olarak Eduardo González'i atadı.

González, özellikle enerji sektöründe, borsada işlem gören büyük iş gruplarının ve Ibex-35'in denetçisi olarak firmada 25 yıldan fazla deneyime sahiptir. Halen Naturgy, Acciona Energía ve Ence'nin denetimlerini yönetmektedir.


Benzer şekilde, İspanyol enerji sektöründeki şirketlerin büyük çoğunluğunda, değer zinciri boyunca – Petrol ve Gaz sektöründe yukarı, orta ve aşağı yönde, gaz ve elektriğin üretimi, dağıtımı, nakliyesi ve pazarlanmasında – çalışmış ve burada aynı zamanda kendisi de çalışmıştır. denetim, çok sayıda muhasebe, işlem ve işletme danışmanlığı hizmeti yürütmüştür.

González, bu rolü “muazzam bir coşkuyla, düzenleme, enerji dönüşümü, yeni rakiplerin ve yeni yatırımcıların ortaya çıkışı, enerji fiyatlarındaki yüksek belirsizlik veya değişkenlik açısından sektörün karşılaştığı zorlukların bilincinde olarak” üstlendiğini belirtti. “Müşterilerimize değer katma arzusuyla ekibimizin tamamen hazır olduğu zorluklar” diye ekledi.

Enerji ve Doğal Kaynaklar sektöründe lider olan Carlos Solé ise bu sektördeki fırsatların yaratılmasını teşvik etmeye devam etmek için kıdemli danışman olarak firmayla bağlantılı olmaya devam edecek.
 
Üst