Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Kraliçe dizisi konusu nedir, hangi diziden uyarlanıyor? Kraliçe dizisi oyuncuları belirli oldu mu?

Beykozlu

New member
İlerleyen süreçte Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Kraliçe dizisinin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Dizinin başrol oyuncuları Burcu Özberk ve Gökhan Alkan oldu. Uyarlama olacak olan dizi, yakın vakitte Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Pekala Kraliçe dizisi konusu nedir?

Kraliçe dizisi konusu nedir, uyarlama mı?

Kraliçe dizisinin Queen Sugar ismindeki yabancı üretimden uyarlanması bekleniyor.

Quuen Sugar dizisinin konusu şöylekidir:

Nova, Charley ve Ralph ismindeki üç kardeşin hepsi farklı hayatlar yaşamaktadır. Mahpustan yeni çıkan Ralph, küçük oğluyla bir arada yenidendan yeni tertip kurmaya çalışmıştır. Nova ise başarılı bir gazetecidir. Charley, ünlü bir basketbolcuyla evlidir ve kardeşlerine nazaran daha yeterli bir hayat yaşamaktadır.

Bu üç kardeş, babalarının mevti üzerine bir daha bir ortaya gelmek zorunda kalmıştır. Babalarının vefatından daha sonra, aile işleri olan şekerkamışı tarlası ise artık ortada kalmıştır. Nova, Charley ve Ralph, babalarından kalan bu tarlayı işletirken değerli kimi çabalar vermek zorunda kalacaklardır.

Kraliçe dizisi oyuncuları kimler?


Dizinin başrol oyuncuları içinde Gökhan Alkan ve Burcu Özberk’in yer alacağı öğrenildi. Tüm takım muhakkak olduğunda sayfamızda yer vereceğiz.
 
Üst