Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

‘Küçük aptal’ deyişi hala kulaklarda! Ekmek Teknesi’nin Sonnur’u son karesiyle parmak ısırttı

Beykozlu

New member
2000’li yılların efsaneleşen üretimlerinden Ekmek Teknesi dizisi, bir periyoda damgasını vurdu.

Dizinin başrollerinde Savaş Dinçel “Nusret Baba”, Sermin Hürmeriç “Ayhan Anne”, Ahmet Yenilmez “Celal”, Cem Kılıç “Korkut”, senarist ve “Heredot Cevdet” rolünde ise Hasan Kaçan gibi isimler yer aldı.

13 Haziran 2005 tarihinde yayımlanan 106. kısmı ile ekranlara veda eden dizi, konusu ve oyuncu takımıyla yıllar geçse dahi hatırlanıyor.

Türk aile yapısını başarılı bir biçimde aktaran dizide “Ekmek Teknesi” dizisinde Fırıncı Nurest’in beş kızından ‘Sonnur’ karakteri en sevileni olmuştu.

Sonnur’a hayat veren Dilek Oş ise ismini geniş kitlelere duyurma talihi yakalamıştı.

Ekranlardan uzaklaştı

1981 doğumlu İstek Oş, Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda tiyatro eğitim aldı ve Haydi Çaman tiyatrosuyla profesyonel oyunculuk mesleğine başladı.

Ekranlara birinci sefer Aşkın Dağlarda Gezer dizisiyle gelirken, şöhreti Ekmek Teknesi dizisinde yakaladı. Sempatik ve meczup dolu bir karakter olan Sonnur’u canlandıran Oş, bu diziden daha sonra tıpkı popülerliği tekrar yakalayamadı.

Emret Kumandanım, Sevgili Dünürüm üzere dizilerde rol alan gneç oyuncu televizyon ekranlarına en son 2012’de Küçük Hesaplar dizisiyle geldi.


Arzu Oş’un son hali

Arzu Oş’un şimdilerde ne yaptığı ise merak konusu oldu.

senelera meydan okuyan ünlü ismin hoşluğundan hiç bir şey kaybetmediği toplumsal medya paylaşımlarıyla ortaya çıktı.

41 yaşındaki oyuncu, “Koruyucu aile” olarak 3,5 yaşında bir erkek çocuğuna sahip oldu.

Arzu Oş’un son halini nazarannler, beğeni ve yorum yapmayı ihmal etmedi.
 
Üst