Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Küçük Gelin’in yıldızı Çağla Şimşek’e bir de artık bakın! Son haliyle ‘Bu kadar hoş olunmaz ki’ dedirtiyor

Beykozlu

New member
2013-2015 yılları içinde yayınlanan aile ve dram tipindeki Küçük Gelin dizisi, yayınlandığı periyoda damgasını vurdu.

Başrollerinde Çağla Şimşek, Orhan Şimşek, Beğenilen Mukavelat, Bengi Öztürk Akkaya, Arda Esen ve Ufuk Şen’in yer aldığı Küçük Gelin dizisi, final yapmadan ekranlara veda etti.

Toplam 3 dönem süren dizi, Şanlıurfa’da ağabeyinin canını kurtarmak için berdel yapılan 13 yaşındaki Zehra’nın dram dolu ömrünü ekranlara taşıdı.

Dizide yaşadığı acılar niçiniyle izleyicileri derinden yaralayan Zehra karakterini ise çocuk oyuncu Çağla Şimşek canlandırdı.

Bölüme çocuk yaşta adım atan ve “Küçük Gelin” dizisi ile büyük bir üne kavuşan Çağla Şimşek, hoşluğunun yanı sıra oyunculuğuyla da küçük yaşta yapımcıların dikkatini çekmeyi başardı.

Masmavi gözleri ve sarı saçlarıyla ileride ne kadar hoş bir kız olacağının sinyallerini veren Şimşek, son olarak ”El Kızı” dizisi ile izleyici karşısına çıktı.

Çağla Şimşek büyüdü

Hayat Devam Ediyor ve Küçük Gelin dizilerinde gösterdiği performansıyla akıllara kazınan Çağla Şimşek, yıllar ortasındaki değişimi ile şaşırtıyor.

Şimdilerde genç bir kız olan Şimşek’in son halini bakılırsanler, onu tanımakta kuvvetlik çekiyor.

Toplumsal medyayı pek faal kullanan genç oyuncu, paylaşımlarıyla ilgi odağı oluyor.

Instagram’da 2 milyon aşkın takipçisi bulunan 20 yaşındaki oyuncuya “Bu kadar da hoş olunmaz ki” yorumları yapılıyor.
 
Üst