Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Kurtlar Vadisi’nin Abdülhey’i oğluyla fotoğrafını paylaştı, toplumsal medya yıkıldı! Küçük Abdülhey’e de bakın…

Beykozlu

New member
Yayın hayatına 2003 yılında Show TV’de başlayan ve kısa müddette izleyicilerin dikkatini çeken Kurtlar Vadisi dizisi, Türk televizyon tarihine ismini altın harflerle yazdırmayı başardı.

Başrollerinde Necati Şaşmaz, Has Namal, Selçuk Usul, Oktay Kaynarca, Gürkan Uygun ve Kenan Çoban üzere isimlerin yer aldığı Kurtlar Vadisi, heyecan ve aksiyon dolu her kısmıyla izleyicileri ekran başına kilitledi.

Birinci serisi toplam 4 dönem süren ve 97. kısımda final yaparak ekranlara veda eden Kurtlar Vadisi dizisi, o kadar epeyce sevildi ki üzerinden yıllar geçmesine karşın unutulmadı.

Günümüzde de konuşulmaya devam eden aksiyon, dram ve politik cinsteki dizi; Polat Alemdar, Süleyman Çakır, Savcı Leyla, Memati, Abdülhey üzere karakterleriyle de akıllara kazındı.

Polat Alemdar’ın Memati’den daha sonra en güvendiği adamı olan, uzun saçı ve latifeli, az ve öz konuşmasıyla dikkatleri üzerine çeken Abdülhey, dizinin en sevilen karakterlerinden bir tanesiydi.

Abdülhey karakterine ise başarılı oyuncu Kenan Çoban hayat verdi. Çoban, son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Fahri baba karakteriyle izleyici karşısına çıktı.

bir müddetdir ekranlarda yer almayan ve objektiflerden uzak bir hayat süren Çoban, toplumsal medya hesabından takipçileriyle bağlantı kurmaya devam ediyor.

”Abdülhey olarak doğmuş”

Instagram’da 200 bine yakın takipçisi bulunan Kenan Çoban, son olarak oğlu Miraç Mert ile çekildiği fotoğrafını paylaştı.

Hayranları, Çoban’ın oğlu ile olan pozuna beğeni yağdırırken baba ve oğulun benzerlikleri dikkati çekti.

Ünlü oyuncunun fotoğrafına ”Çocuk direkt Abdülhey olarak doğmuş”, ”Tıpkı babasının oğlu” biçiminde yorumlar yapıldı.
 
Üst