Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Kurtlar Vadisi’nin Casus Nina’sı müslüman oldu, tesettür taktı! İşte Tatsyana Tsvikeviç’in son hali

Beykozlu

New member
Yayın yaşamına 2003 yılında Show TV’de başlayan ve kısa müddette milyonların beğenisini kazanan Kurtlar Vadisi dizisi, Türk dizi tarihinin en epeyce izlenen üretimleri içinde yerini aldı.

Birinci serisi toplam 4 dönem süren ve 97. kısımda final yaparak ekranlara veda eden Kurtlar Vadisi dizisi, o kadar epeyce sevildi ki ilerleyen senelerda birfazlaca serisi çekildi.

Başrollerinde Necati Şaşmaz, Has Namal, Selçuk Prosedür, Oktay Kaynarca, Gürkan Uygun ve Kenan Çoban üzere isimlerin yer aldığı Kurtlar Vadisi, heyecan ve aksiyon dolu her kısmıyla izleyicileri ekrana kilitlemeyi başardı.

Üzerinden yıllar geçmesine karşın unutulmayan ve hala konuşulmaya devam eden dizi, Polat Alemdar, Süleyman Çakır, Savcı Leyla, Memati, Abdülhey üzere karakterleriyle de akıllara kazındı.

Bu karakterlerden biri de dizide bir periyot yer alan başarılı oyuncu Tatsyana Tsvikeviç’in hayat verdiği KGB casusu Nina’ydı.

Rus baron ile birlikte diziye giren Nina, Polat Alemdar’ı öldürmek isterken yem olmuştu. daha sonra da Tilki Andriy tarafınca hayatına son verilmişti.

KURTLAR VADİSİ’NİN NİNA’SI MÜSLÜMAN OLDU

Bir periyot Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı KGB casusu Nina karakteriyle hafızalara kazınan Tatsyana Tsvikeviç, 2002 yılında Türk vatandaşlığına geçti.

Tatsyana Tsvikeviç, Kurtlar Vadisi dizisinden daha sonra da 2009 yılında Nihat Hatipoğlu’nu dinlemeye başladıktan daha sonra hayatı sorgulamaya başlayıp Müslüman oldu.

Bununla da kalmayan Tsvikeviç, İslam’la tanıştıktan daha sonra adını değiştirdi ve Sedef ismini aldı.

DERGİYE VERDİĞİ RÖPORTAJ İÇİN KAPANDI

Annesi Belaruslu babası Polonyalı olan Tatsyana Tsvikeviç, daha evvel bir dergiye verdiği röportajda nasıl Müslüman olduğunu anlatmıştı.

Dergiye verdiği röportaj için tesettüre giren Tsvikeviç, ”Her şey 5 sene evvel kendi ömrümü sorgulamaya başlayınca değişti. Ben kimim, neler yaşıyorum diye çıkmaza girdim. daha sonra karşıma Nihat Hatipoğlu çıktı. Onu dinlemeye başladıktan daha sonra sorularımın yanıtlarını buldum. ömrümde yeni bir sayfa açtım.” sözlerini kullanmıştı.

Sedef ismini alan Tatsyana Tsvikeviç, son haliyle herkesi şaşırttı. İşte Kurtlar Vadisi’nin Casus Nina’sı Tatsyana Tsvikeviç’in son hali…