Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Leon’daki CPI Model ve Hostes Ajansı sizi podyumda gezdiriyor

Asi Kral

Global Mod
Global Mod
22 Eylül 2023 Cuma, 08:19

| 10:18 güncellendi








olman gerekiyor kayıtlı Bu işlevselliğe erişmek için.


Giriş yapmak











  • Bağlantıyı kopyala






  • Naber






  • Facebook






  • heyecan






  • LinkedIn






  • Telgraf

Model mi yoksa hostes mi olmak istiyorsunuz? CPI Modelleme ve Hostes Ajansı. Léon Görüntü Özelleştirme Merkezi bunu sizin için kolaylaştırıyor.

Gara Arias, Andrea Martínez veya Beatriz Jarrin gibi tanınmış isimler, Leonese’nin başkentindeki CPI Modellik ve Hostes Ajansı’nda eğitim almış profesyonellerin uzun listesinin bir parçası.

Avenida República Arjantin 34 numarada bulunan modellik okulu, özellikle yolculuğuna başladığı 1988 yılından bu yana, 35 yıldır öğrenci yetiştiriyor.

2006 yılında moda dünyası, etkinlik ve etkinlik personeli ile bağlantılı, tüm ülkeye yayılan ve İspanya çapında hizmet veren uzun ve sağlam kariyerinde yeni bir adım attı. Ayrıca uluslararası saygın ajanslarla ulusal düzeyde işbirlikleri bulunmaktadır.

Ve son fakat bir o kadar da önemlisi, hostes ve modellerin eğitiminde tanınmasının yanı sıra, iç istihdam havuzunun bir parçası olma olasılığı da var. Öğrencilerine iş imkanı sunarak sektörde geleceğin kapılarını açan eşsiz bir fırsat.


İki ücretsiz kurs



CPI Model ve Hostes Ajansı Ekim ayında iki yeni podyum ve reklam modelleme kursu başlatıyor. Her ikisinin de yerleri sınırlıdır. Ve bunlardan biri tamamen ücretsizdir.

Bunlardan ilki Entegre Mesleki Eğitim Programının (PICE) bir parçasıdır ve %100 sübvansiyonludur. Bunun için katılımcıların 16 ila 29 yaş arasında olmak, işsiz olmak ve derslere bizzat katılmak gibi bir dizi şartı yerine getirmesi gerekiyor.



İkincil resim 1 - León CPI Modeller ve Hostesler Ajansı sizi podyumda gezdiriyor



İkincil resim 2 - Leon'un CPI Modellik ve Hostes Ajansı sizi podyumda gezdiriyor



Kurs 16 Ekim’den 21 Aralık’a kadar Pazartesi’den Cuma’ya 09:00 – 14:00 saatleri arasında gerçekleşecektir. Katılımcılar diğerlerinin yanı sıra podyum, fotoğrafçılık ve fotografik pozlama, stilistlik, makyaj, kuaförlük ve vücut ifadesi konularında dersler alacaklar.

Podyum modelleme ve reklamcılık kurslarının ikincisi Ekim 2023’ten Haziran 2024’e kadar iki iş gününe yayılmış haftada iki saat olarak verilecek. Kayıtlar bu eğitime ilgi duyan herkese açıktır.

İlkinde olduğu gibi bu kursa katılanlar, diğerlerinin yanı sıra podyum, fotoğrafçılık ve fotografik pozlama, stil, makyaj, kuaförlük ve vücut ifadesi hakkında bilgi sahibi olacak ve bu heyecan verici dünyada onlara profesyonel bir yol açacak.





Hata bildir
 
Üst