Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Marcos Castro de la Puente, Leon'da ilk kez “Yalnızlıkların ve sevinçlerin, renksiz zamanın” ilk gösterimini yaptı

Asi Kral

Global Mod
Global Mod
24 Ocak 2024 Çarşamba, 09:40








olman gerekiyor kayıtlı Bu işlevselliğe erişmek için.


Giriş yapmak











  • Bağlantıyı kopyala






  • Naber






  • Facebook






  • X






  • LinkedIn






  • Telgraf

“Yalnızlıklar ve sevinçler, renksiz zaman”, aktör ve oyun yazarı Marcos Castro de la Puente'nin Asu Rivero tarafından yönetilen ve Proconsi Vakfı tarafından üretilen, hafıza teması üzerinde derinlemesine çalışmak için farklı manzara dillerini birleştiren bir eseridir. yaşananların kökleriyle bağlantı kurmaya çalışın.

Müzik, eserde temel bir rol oynuyor ve üzerinde farklı şekillerde çalışılıyor: canlı trompet sesi ve klasik gitar kayıtları, Francisco Tárrega'nın parçaları ve yazarın orijinal bestesi 'sigh' ile. Luis Alain Basadre, gitarist Roberto Moronn ve Pablo Vega işbirliği yaptı.

Şiir, eser boyunca mevcut olan başka bir iletişim aracıdır. Eutherpe Vakfı direktörü Margarita Morais, sanatçıya hafıza, korku ve cesaret yolculuğunda eşlik eden, yaşlılığın sesini temsil eden Antonio Machado'nun şiirlerinden bir seçkiyi seslendiriyor.

Teknolojinin de bir yeri var, çünkü kahramanın farklı anıları yansıtmalar yoluyla uyandırılıyor; geçmişle bağlantı kurmanın çağdaş bir yolu.


Leonlu sanatçı Ramón Villa'nın illüstrasyonları eserin posterini ve kitapçığını oluşturuyor ve küresel bir sanat eserini tamamlıyor.

Son olarak, tüm ortam toprak ve kahve aromalarıyla sarıldığı için koku alma kısmı da dikkate alınır.

Proconsi Vakfı, genç sanatsal ve kültürel yetenekleri teşvik etme, teknolojiye ve Yvium kültürel alanına erişimi teşvik etme çalışmaları kapsamında eserin yapımına katıldı.





Hata bildir
 
Üst