Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Marvel efsanesi geri dönüyor! Galaksinin Koruyucuları 3’ten birinci fragman geldi! İşte konusu ve çıkış tarihi…

Beykozlu

New member
Marvel, günümüzde en hayli izleyici kitlesine ulaşan imaller içinde yer alıyor. Efsane sinemalarından biri olan Galaksinin Koruyucuları için muştuyu duyurdu.

ilk vakit içinderda 2014 yılında çıkış yapan Galaksinin Koruyucuları sineması, gişe rekorları kırmayı başardı. 2017 yılında ise devam sinemasıyla izleyici karşısına çıktı.

Serinin 3. sineması için Brezilya’daki CCXP 2022 etkinliğinde tanıtım görüntüsü yayınlandı. Fragman, Galaksinin Koruyucuları sinemasından beklenen tüm esprileri içeriyor.

Marvel, yeni sinemasıyla ilgili açıklamasında, “Galaksinin Koruyucuları Vol. 3, sevgili uyumsuz kümemiz bugünlerde biraz farklı görünüyor. Hâlâ Gamora’nın kaybından sersemlemiş olan Peter Quill, cihanı savunmak ve kendilerinden birini korumak için grubunu etrafında toplamalıdır. Başarılı bir biçimde tamamlanmadığı takdirde, büyük olasılıkla bildiğimiz Muhafızların sonunu getirebilecek bir nazaranv.” kelamlarına yer verdi.

Galaksinin Koruyucuları 3 ne vakit vizyona girecek?

Kadrosunda Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Vin Diesel, Bradley Cooper, Sean Gunn, Chukwudi Iwuji, Will Poulter ve Maria Bakalova’nın rol aldığı serinin son sinemasının 5 Mayıs 2023’te vizyona girmesi bekleniyor. İşte birinci fragmanı…
 
Üst