Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

MasterChef Fatma Işık Uçar kimdir ve nereli? Acun Ilıcalı ile tartıştı mı?

Beykozlu

New member
MasterChef Türkiye yarışmacılarında Fatma Işık Uçar toplumsal medyada gündem oldu.MasterChef’te ana takıma girmeyi başaran isimler içinde yer alan Fatma Işık sık sık rakipleriyle atışması ile gündeme gelerek isminden kelam ettiriyor.

Fatma Işık Uçar bu kere Acun Ilıcalı ile tartıştığı argümanı ile gündem oldu.İddiaya bakılırsa Acun Ilıcalı’nın Fatma Ziya’ya “Sen konutuna git ya. Ben seninle uğraşamam” dediği konuşuluyor.

Acun Ilıcalı’nın şefleri ziyareti esnasında tanıştığı Fatma Parıltı ile birden tartışmaya başladığı öne sürüldü.

Ancak imal takımının eforlarıyla Fatma Ziya’ya bir talih daha verildiği argüman edildi.Bu olayların akabinde Fatma Işık Uçar’ın ömrü merak. konusu oldu.Peki kimdir Fatma Parıltı Uçar? İşte yanıtı..

Fatma Parıltı Uçar kimdir?

MasterChef Türkiye yarışmacılarından Fatma Parıltı Uçar 1999 yılında dünyaya gelmiştir.Yozgatlı olan 23 yaşındaki Fatma Parıltı 10 yaşından itibaren bu mesleğin içerisinde olduğunu söz etmiştir.


Fatma Işık Uçar Fethiye’de bir işletmede suşi şefi olarak çalışmaktadır.

MasterChef elemelerindede suşi yaparak şeflerden üç evet almayı başaran Fatma Işık ana takıma girmeyi başaran isimler içinde yer alıyor.
 
Üst