Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

MasterChef’e bu hafta veda eden isim aşikâr oldu

Beykozlu

New member
TV8 ekranlarının reyting rekorları kıran programı MasterChef Türkiye’de eleme heyecanı yaşandı.

Son kısımda eleme adayları Fatma Parıltı, Gamze, Burak Kaya ve Tolga içinde kritik eleme oyunu çabası yaşandı.

Şefler tarafınca seçilen mor patates ana eseriyle yaratıcılık yemeği hazırlamaları istendi.

Elenen isim Fatma Işık oldu

Eleme adayları tarafınca hazırlanan yemekleri tadan ve kıymetlendiren Mehmet, Danilo ve Somer Şefler birinci evre için verdikleri puanları deklare etti.

Birbirine yakın puanlar elde eden yarışmacılar 2. eleme oyunu için bir defa daha tezgah başına geçti.

MasterChef’te elenen yarışmacı 26 puanla en az puanı alan Fatma Işık oldu.

“Kendimi hiç bu kadar kıymetli hissetmemiştim”

Elenen Fatma Parıltı kararın akabinde şu tabirleri kullandı:

“Yemekten epeyce, bana fazlaca şey öğrettiniz. Elemeden itibaren bir ailem oldu demiştim. Ayağıma taş takılsa bütün takım her vakit yanımda oldu, kendimi hiç bu kadar kıymetli hissetmemiştim. Babam da üzülmesin. Mesleği bırakmayı düşünmüyorum asla.

“Türkiye karşısında kendimi gösterdim”

“Buraya kendime katmaya geldim. Bugün 10. potamın sonuna geldim. 10 kez potaya girdim ve MasterChef’e 10. olarak veda ettim. Çok üzgünüm. Zira son 8’e girmekti amacım. Babama da bu biçimde kelam vermiştim, sözümü tutamadım. Âlâ ki buraya geldim. Zira bana inanmayan herkese bütün Türkiye karşısında kendimi gösterdim, 10’uncu oldum, uygun ki geldim diyorum.”