Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

MasterChef’te Atike’nin şaşırtan sitemi: Şu an cehennemde üzereyim

Beykozlu

New member
TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye, bu hafta da izleyicileri ekran başına topladı.

Yarışmanın son kısmında eleme oyunu oynandı, ipler uygunca gerildi.

Potada olan Vural, Atike, Fatma Parıltı, Barış, Kıvanç ve Melih vakte karşı yarışırken en yeterli tabağı çıkarmak için hünerlerini sergiledi.

Atike sitem etti

Fakat heyet üyeleriden kelam alan Atike’nin yarışmacı arkadaşlarına ettiği sitem epeyce konuşuldu.

Mehmet Şef’in “Atike, sen demişsin ‘3 çocuğum var. Onları bıraktım geldim. Bunun için uğraş ediyorum.’ Bu fikirlerle gelip baya da yedeklerde uğraş ettikten daha sonra. Birinci hafta eleme potasındasın. Herkes kadar sen de gidebilirsin.” kelamları üzerine konuşan Atike, kendisini eleme potasına sokan yarışmacı arkadaşlarını gaye aldı.

“Kendimi kör kuyularda merdivensiz kalmış üzere hissediyorum”

Atike şunları söylemiş oldu:

Şu an cehennemde üzereyim aslına bakarsan. Gelir gelmez kendimi kör kuyularda merdivensiz kalmış üzere hissediyorum. Kazanmaya geldim. Kazanmak için çabaladık. Ana takıma tam girmişken eleme potasından konuta dönmek asla istemiyorum. bu biçimde bir şey gelmeyecek. Kimseyi hayal kırıklığına uğratmayacağım. Size hakikat düzgün bir tabak sunabilmek için çabalayacağım.

İlk geldiğim vakit hiç bir şeyin farkında değildim. Birinci başta şaşkın şaşkın gezindim. Ahenk sağlayamadım. Müsabakanın gerilimi. Her şey aykırı köşe yapabiliyor zira burada”



“Benim şaşkınlığım ‘Atike muhakkak yazılmayacak’ denmesi ve akabinde potaya çıkarılmam”

Yarışmanın formatının haricinde arkadaşlar da değişik davranabiliyor. Bir konuşulan hakikat olmuyor. Söylenen kelam içeride farklı yorumlanıyor. İçeride ‘Atike’yi yazmayacağız’ deyip daha sonrasında yaşananlar. Herkes yazabilir. Beni beni niye yazıp yazmadıklarını sorgulamam. Benim şaşkınlığım ‘Atike mutlaka yazılmayacak’ denmesi ve akabinde potaya çıkarılmam. Onların takdiri lakin durum bu.”

Öte yandan Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu’nun heyet üyesi olduğu yarışta elenerek hayallerine veda eden yarışmacı Melih oldu.
 
Üst