Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

“Medusa sahnede bir daha” Berrak Tüzünataç dekoltenin dozunu kaçırdı, Instagram yandı!

Beykozlu

New member
2 Kasım 1984 yılında Yalova’da dünyaya gelen Berrak Tüzünataç, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun oldu.

Number 1 TV’de haber sunarak ekranlara “Merhaba” diyen Berrak, Yılmaz Erdoğan’ın Organize İşler sinemasındaki ufak rolüyle de sinemaya adım attı.

Asıl ününü ise ATV ekranlarında yayınlanan Elveda Rumeli dizisinde canlandırdığı Vahide karakteri ile yakalayan Tüzünataç, meslek basamaklarını da süratle tırmanmaya başladı.

Akabinde efsane dizi Ezel’de Bade’ye hayat veren Berrak Tüzünataç, en son Biz bu biçimdeyiz sinemasının hem kıssasını yazdı tıpkı vakitte başrollerinden birini oynadı.

Şimdilerde Terzi ile ekranlara dönmeye hazırlanan Berrak Tüzünatç, birbirinden farklı ve özel mecmua çekimlerinde yer alıyor.

Sosyal medya hesabını faal kullanan ve geçtiğimiz aylarda bir mecmua için soyunarak yatağa giren Tüzünataç, yeni kareleriyle bir daha olay oldu.

Kafasına taktığı gülleri ve kusursuz makyajı ile dikkatleri üzerine çeken Tüzünataç, bir reels görüntüsü yayınladı.

Berrak Tüzünataç cesurluğu

Oyuncu yayınladığı bu reels görüntüsünde son vakit içinderda yer aldığı çekimlerin ve süslendiği anların bilgilerinı paylaştı. Başarılı isim görüntüye da, ” Fakat düzgün süslendik bu ara” notunu düştü.

Kusursuz bir hoşluğa sahip olan Akrep burcu oyuncu, bu görüntü ile bir arada hayranlarından da övgüleri topladı.

gayet yürekli pozlar veren ve bu anları da toplumsal medya hesabından yayınlamaktan çekinmeyen Berrak, 509 bin takipçiye sahip…
 
Üst