Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Mehmet Dinçerlerin birbirinden ünlü sevgilileri! Hande Erçel’inden Deniz Akkaya’ya kimler kimler…

Beykozlu

New member
Kaan Yıldırım’dan ayrıldıktan daha sonra gönlünü Mehmet Dinçerler’e kaptıran Hadise, 4 ay evvel nikah masasına oturdu.

gayet keyifli başlayan ve memnun giden bağlarını nikahla taçlandıran ikili, son vakit içinderda boşanma haberleriyle gündeme gelmeye başladı.

Hadise’nin sahnede ağlaması ve Dinçerler’in yüzüğünü çıkarması “Boşanıyorlar” haberlerini peş peşe getirdi.

Bu haberlerin akabinde Hadise toplumsal medya hesabından açıklama yaptı ve “Anlaşarak sonlandıramadığımız için boşanma davası açtığımı sizlerle paylaşmak isterim.

Mehmet’e hayatında mutluluklar diliyorum. Bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ederim. Hadise”
tabirlerini kullandı.

Bunun üzerine Twitter gündemine oturan ikiliden Mehmet Dinçerler’in aşk hayatı göz önüne serildi ve bir arada olduğu ünlüler şoke etti.

Bir devir ismi Hande Erçel ile anılan Dinçerler’in birbirinden ünlü bayanlarla aşk yaşadığı görüldü.

Mehmet Dinçerler’in sevgilileri

HANDE ERÇEL


Mehmet Dinçerler ve Hande Erçel, kısa bir süre birlikte oldu. Ekin Mert Daymaz’ın eski aşkı olan Hande Erçel ile yakın arkadaş Dinçerler’in sevgili olması reaksiyon çekmişti.

O devir gelen kulis tezlerine göre çift; Dinçerler’in cimriliği niçiniyle ayrılmış..


YASEMİN ŞEFKATLİ

Bazı kaynaklarıun aşk birtakım kaynakların dostluk olarak isimlendirdiği bu bağlantı, netlik kazanmadı ve dedikodular kısa mühlet içerisinde son buldu.


ASENA ATALAY

Mehmet Dinçerler bir devir Caner Erkin’in eski eşi Asena Atalay ile anıldı. Dedikoduların sürmesi üzerine işine ziyan verdiğini söyleyerek gazetecilerden bu mevzuda daha fazla haber yapılmamasını rica etmişti.


ROJDA DEMİRER

Yakışıklı isim bir periyot Rojda Demirer ile de anıldı. Hatta ikili bir yer çıkışı otomobilde görüntülendi. Lakin bu aşk da kısa sürdü.


ECE SEÇKİN

Bir periyot Ece Seçkin ile anılan Mehmet Dinçerler’in aşkı uzun sürmedi. Hatta o devir Seçkin, “Kurtuldum” açıklamasını yaptı.

DENİZ AKKAYA

Mehmet Dinçerler’in Deniz Akkaya ile olan münasebeti manşetlere, “Deniz Akkaya’nın baklavacı sevgilisi” olarak yansımıştı.
 
Üst