Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Melisa Berberoğlu kimdir, kaç yaşında? Üç Kız Kardeş Derya karakteri…

Beykozlu

New member
Kanal D’nin Süreç Sinema imzalı yeni dizisi Üç Kız Kardeş, seyirci ile buluşuyor.

İclal Aydın’ın satış rekorları kıran birebir isimli romanından uyarlanan “Üç Kız Kardeş” birbirine epeyce bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin öyküsünü anlatıyor.

Dizinin oyuncu takımında; Reha Özcan, İclal Aydın, Berker İtimat, Mahsus Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez üzere birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

Derya karakteri ile dikkatleri çeken genç oyuncu Melisa Berberoğlu’nın performansı seyircinin beğenisini kazandı.

Melisa Berberoğlu hakkında araştırmalar sürat kazanırken, “Üç Kız Kardeş Derya kimdir, Melisa Berberoğlu kaç yaşında, nereli,” üzere sorular gündeme geldi.

İşte Melisa Berberoğlu hakkında bilgiler…

ÜÇ KIZ KARDEŞ DERYA KARAKTERİ

Sadık ve Nesrin Hanım’ın en başına buyruk, en açık kelamlı, en asi, “Erkek Fatma” lakaplı kızıdır Derya.

Kedilere, köpeklere, ağaçlara, kuşa, böceğe karşı sevgi besleyen, onları kollayan, sahiplenen, her birine birbirinden hoş isimler veren Derya mimar olmak niyetindedir.

Hayallerinin peşinde koşmak için hiç bir pürüze takılmaz lakin ne yazık ki en büyük mahzur bir daha kendisidir. Uçarılığı, tezcanlılığı ve asiliği onu yanılgı yapmaya sürükleyecek, yanlış insanları tercih edecektir.

hayatımın aşkı diye tutunduğu kendisinden yaşça pek büyük olan sorumsuz, serseri bir hayat yaşayan Hakan, genç kızı dönülmesi tahminen de imkansız yollara sürükleyecektir.


MELİSA BERBEROĞLU KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Melisa Berberoğlu 1996 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Bilkent Üniversitesi Tiyatro Kısmı’ndan 2018 yılında mezun olan Melisa Berberoğlu şimdilerde, İstanbul’da çeşitli özel tiyatrolarda misyon almaktadır.

Kamera karşısında birinci sefer 2021 yılında Acans isimli dizi ile geçen oyuncumuz dizideki performansıyla büyük beğeni toplamış ve tıpkı yıl Yeşilçam dizisinde de yer almıştır.

Kadir Has Üniversitesi sinema ve drama kısmında eğitimine devam etmektedir.

Ph7 Entertainment menajerlik şirketine bağlı olarak çalışan oyuncu Melisa Berberoğlu kamera karşısında en son 2021 yılında Kırmızı Oda dizisinde “Menekşe” karakteri ile geçmiştir.
 
Üst