Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Miguel Ángel Fernández, Vocento.Medios'un yeni Genel Müdürü

Asi Kral

Global Mod
Global Mod
9 Ocak 2025 Perşembe, 17:57

| 18:10'da güncellendi.

Şu ana kadar Prensa Ibérica'nın genel ticari yönetimine bağlı olan Miguel Ángel Fernández, önümüzdeki 13 Ocak Pazartesi günü grubun reklamlarını pazarlayan Vocento.Medios şirketinin genel müdürü olarak Vocento'ya katılacak.

İspanyol Yeni Meslekler Merkezi'nden Reklam Teknisyeni ve The Valley'den Dijital Pazarlama Yüksek Lisansı yapan Fernández, medya dünyasına Prensa Ibérica aracılığıyla başladı ve burada ilk aşamada Reklamcılık Başkanı oldu. 2007 yılında Prensa Bölge Ticari Direktör Yardımcısı olarak Prisa grubuna katıldı ve Prisa Noticias Ticari Direktörü olarak atandı. 2021 yılında Vocento olarak değişene kadar Genel Ticaret Direktör Yardımcısı olarak Prensa Ibérica'ya döndü.

1 Kasım 2024'ten bu yana Vocento'nun CEO'su olan Manuel Mirat, bu ilk atamayla gelire en büyük öncelik olarak odaklandığının altını çiziyor. «Miguel'in reklamverenlere en iyi hizmeti sunma konusunda kanıtlanmış bir geçmişi ve yeteneği var. Üstelik bölgesel basının erdemlerini, yerel gazeteciliğin gücünü çok iyi biliyor.

“Sonuçların iyi ve üstelik çok hızlı olacağına inanıyorum.” Fernández ise şunları söyledi: “Vocento'nun manşetlerini yıllardır takip ediyorum ve onlara hayranlık duyuyorum. “Şirkete çok zorlu bir zamanda, ancak büyük bir coşkuyla, tam bir bağlılıkla ve belirleyici olabileceğine inandığım bir deneyimle geldim.”

Fernández, Ocak 2024'te atanan ve yeni profesyonel projeler üstlenmek üzere birkaç hafta içinde gruptan ayrılacak olan Alfredo Jiménez-Millas'ın yerini alacak.

Yorum

Hata bildir