Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Müge Anlı canlı yayında hudutlarına hakim olamadı

Beykozlu

New member
Uzun vakittir ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, her gün farklı bir olay ve konukla ekrana geliyor.

Aydınlatılmamış cinayetler, kayıplar ve daha biroldukca olayı ekrana taşıyan Anlı, yardıma gereksinimi olanları ise ihmal etmiyor.

Bilhassa suçluluların bulunması konusunda titizlikle çalışan Müge Anlı, bugün bir daha her insanın kanını donduran bir olayla ekrana geldi.

İzmir Gaziemir’de yaşayan Derya Cihan isimli bir bayan, Müge Anlı’ya başvurdu ve kimi itiraflarda bulundu.

Tezlere nazaran; bir iş yerinde paklık çalışanı olarak çalışmaya başlayan Derya Cihan, patronları tarafınca dolandırıldı.

Toplumsal medya üzerinden gelen kimi ihbarlara bakılırsa ise Derya Cihan’a işveren Tayfun Taşkın’ın yanında çalışan biroldukça bayanı dolandırdığı ortaya çıktı.

“Diğer bayanların sesiyim”

2020 yılında bir inşaat firmasında çalışmaya başlayan Derya Cihan, firmanın sahibi Tayfun Taşkın’ın ilgisiyle karşılaştı.

Bu ilginin akabinde kendisine çekler verildiğini tez eden genç bayan, ellerindeki çekleri bozduramadıkları için kendisinden para istendiğini sav etti.

Cihan elindeki paraları verdiğini ve kredi çektiğini söylerken gözyaşlarına boğuldu. 180 bin TL’ye yakın borca batan Cihan, “Diğer bayanların sesi olarak buradayım. Avukatımda olan 8 bayan var.” dedi.


Mağdur olan bayan sayısı fazla

Birfazlaca mazeretle para istemeye devam eden işvereni ve işvereninin babası tarafınca dolandırıldığını sav eden Derya Cihan, bu türlü onlarca bayanın mağdur olduğunu söylemiş oldu.

Organize bir biçimde dolandırıcılık olduğunu argüman eden Derya Cihan; bayanların genç ise oğlunun devreye girdiğini, bayanların yaşı ilerlemiş ise babanın kendisine aşık ettiğini söylemiş oldu.

Argümanlara bakılırsa; “Merhum anneme epeyce benziyorsun, senin de kızın var” halinde tabirlerle irtibat kuran ve aşık olan bayanlar, çeşitli mazeretlerle binlerce lira ödeme yaptılar.


Müge Anlı ateş püskürdü

Argümanların odağındaki kişi Kenan Taşkın ise canlı yayına telefonla bağlandı. Münasebet argümanlarının hiç birini kabul etmediğini söyleyen ve paraya gereksinimi olduğu için borç istediğini söyleyen Kenan Taşkın’a Müge Anlı reaksiyon gösterdi.

“Yanınızda çalışan bayanlardan niçin para istiyorsunuz” diyen Müge Anlı stüdyoda ateş püskürdü. “Ayağınızı yorganınıza bakılırsa uzatacaksınız” diyen Anlı, “Burası mahkeme kapısı değil, burası insanların mağduriyetlerini paylaştığı yer.

Siz de bayanların hisleriyle oynayarak bu paraları toplamışsınız. Bir siz için, bir de oğlunuz için arıyorlar.

Yaptığınızdan biraz utanın, boynunuzu eğin, mahcubum deyin. Bu hayatta mahcubiyet denen bir şey vardı. Arlı, namuslu, haysiyetli, erdemli insanın yüzü kızarır. Yüzünüz kızarsın.”
kelamlarını kullandı.
 
Üst