Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Müge Anlı’nın programında oldukcalu ilgi itirafı

Beykozlu

New member
Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, her geçen gün yeni bir olayla ses getiriyor.

ATV ekranlarında yayınlanan programa bu defa damga vuran olay ise fazlacalu bağlantı oldu.

Cinayete kurban giden 23 yaşındaki Selim Yalçınkaya’nın eski eşi Derya, itiraflarıyla stüdyodaki şoke etti.

“Müge Anlı ile Tatlı Sert” programında gündeme gelen her bilgileriyla müthiş olan Selim Yalçınkaya cinayetiyle ilgili eski eşten epey konuşulacak bir itiraf geldi.

Yeni itiraf herkesi şoke etti

Daha evvelki programlarda Selim’in eski eşi Derya’nın, eşiyle içinde geçen mesajlaşmalar ortaya çıkmış ve bu iletiler Müge Anlı dahil hem stüdyodakileri tıpkı vakitte ekran başındakileri şaşkına uğratmıştı.

“Ben hiç kimselerle bu biçimde konuşamam”

Programda Derya’nın, eski eşine attığı “ihanet yazışmalarını” gösteren sunucu Müge Anlı, “Sen eşin birinci öldüğünde verdiğin tabirde kabul etmemişsin Erdoğan’la beraberliğini. Ben senin 2 katın yaşındayım. Ben hiç kimselerle bu biçimde konuşamam, ne eşimle konuşabilirim, ne bir kız arkadaşımla konuşabilirim. Hele ki eşime bu kadar bu biçimde yaşadığım münasebetin detaylarını anlatmak. Kızım siz ne yiyorsunuz, ne içiyorsunuz?” demişti.

“Selim’in maksadı kendisini tatmin etmesi”

Programın yeni kısmında de Yalçınkaya cinayeti gündeme gelirken, eski eş Derya, “ihanet yazışmalarıyla” ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu. Bildirilere açıklık getirmek istediğini söyleyen Derya, “Söyleyemedim fakat artık benim üstüme yönelen bir şey var. Selim’in bana bu bildirileri detayıyla yazdırmasının hedefi kendisini tatmin etmesi aslında” dedi.

“Vaay Ne adammış ya”

Genç hanımın bu kelamlarından daha sonra stüdyoda “Vaay! Ne adammış ya” sesleri yükseldi.

“Şunu da mı getirsek şu biçimde mi yapsak”

Müge Anlı’nın reaksiyonlara müdahale etmesi daha sonrası konuşmasına devam eden Derya, “Ben evlendiğimden beri, kendini tatmin etmek için benimle tıpkı odada ‘Şunu da mı getirsek, şöyleki mi yapsak’ üzere bağın şeylerini anlatıyordu.” ifadelerini kullandı.