Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Netflix’teki en büyük 3. dizi oldu! Kraliçe II. Elizabeth’in vefatının akabinde izlenme rekoru kırdı…

Beykozlu

New member
Kraliçe II. Elizabeth, 8 Eylül Perşembe günü 96 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Tüm dünyanın konuştuğu vefat haberiyle, hükümdarın Birleşik Krallık Kraliçesi ve başka İngiliz Milletler Topluluğu krallıkları olarak 70 yıllık saltanatı da sona ermiş oldu.

Kraliçe II. Elizabeth’in vefatının akabinde Netflix dizisi The Crown, yeni dönemi gelmemesine karşın izlenme rekoru kırdı.

2016 yılında başlayan The Crown’un şimdiye kadar 4 dönemi izleyiciyle buluştu.

Yapımın en az iki dönem daha süreceği ve çalışmaların devam ettiği biliniyor.

Dizi, amcasının tahttan feragat etmesinden, Elizabeth’in taç giyme merasimine ve son 7 yılda Kraliyet Ailesi’nin iniş çıkışlarına kadar Kraliçe’nin tüm saltanatını ekranlara yansıtmaya çalıştı.

Netflix’teki en büyük üçüncü dizi: The Crown

TelevisionStats.com’a bakılırsa; The Crown, The Lord of the Rings: The Rings of Power, Cobra Kai, House of the Dragon, Stranger Things, Game of Thrones ve She-Hulk’tan daha sonra dünyanın en hayli izlenen yedinci dizisi pozisyonuna yükseldi.

Bu pahalar de kelam konusu imali, bir hafta öncesine bakılırsa 12 sıra yükselerek Netflix’teki en büyük üçüncü dizi haline getirdi.
 
Üst