Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Ölen hastanın yakınları sıhhat çalışanlarına saldırdı

Leila

Global Mod
Global Mod
Diyarbakır’ın Lice ilçesinde elektrik çarpması niçiniyle vefat eden hastanın yakınları, hastaneye gelerek olay çıkardı. Polisin belinden alınmaya çalışılan silah ateş alarak duvarı deldi. Sıhhat çalışanları kapı önüne koydukları sedyeyle kendilerini muhafazaya çalışırken, polis birtakım hasta yakınlarını gözaltına aldı.

Lice ilçesi Halis Toprak Devlet Hastanesinde elektrik çarpması niçiniyle vefat eden ismi öğrenilemeyen hastanın yakınları, argümana bakılırsa akşam saatlerinde hastaneye gelerek sıhhat çalışanlarına saldırdı.

SİLAHI ALMAYA ÇALIŞTI

Bu sırada ölen hastanın bir yakını polisin belinden silahını almaya çalıştı. Çıkan arbede sırasında ateş alan tabancadan çıkan mermi duvarı delerken, sıhhat çalışanları da kapı önüne koydukları sedyelerle kendilerini muhafazaya çalıştı.


Hastayı getiren ambulansın camları da kırılırken, kimsenin faydalanmadığı olaya karışan birtakım hasta yakınları gözaltına alındı. Ölen hasta otopsi için Diyarbakır İsimli Tıp Kurumuna gdolayıldü.

Öte yandan, kimi sendika yöneticileri ile sağlık çalışanları olaya ilişkin fotoğrafları toplumsal medyada paylaşarak duruma reaksiyon gösterdi. (DHA)

Okumaya devam et...
 
Üst