Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

ömrümün Talihi konusu ne, hangi kanalda yayınlanacak? Hayatmın Talihi oyuncu takımı ve karakterleri

Beykozlu

New member
FOX TV’nin yeni dizisi ömrümün Bahtı, seyircilerde büyük merak uyandırdı. Yeni dizi için geri sayım başladı.

NTC Medya imzalı, heyecanla beklenen hayatımın Talihi dizisinin direktörlüğünü Cemal Şan üstleniyor. Senaryosunu ise Bekir Baran Sıtkı kaleme alıyor.

Dizinin konusu ise kızı ile hayata tutunmaya çalışan genç yaşlarda bir annenin kıssasını anlatıyor.

Yonca (Şifanur Gül), küçük kızı Sare ile hayata tutunmaya çalışan yirmili yaşlarının ortasında genç bir annedir.

Bir yandan ömrün zorlukları ile tek başına boğuşurken, bir yandan da Sare’nin biyolojik babasının açtığı velayet davası ile uğraşmaktadır.

Her şeyin çıkmaza girdiği bir anda, ömrünü değiştiren bir teklif alır. Artık Yonca için yeni bir hayat başlıyordur. Fakat bilmediği; yağmurdan kaçarken, doluya tutulacağıdır…

Merakla beklenen dizinin birinci kısmına az bir vakit kala, oyuncu takımı ve karakterleri de araştırılmaya başladı. İşte detaylar…


Şifanur Gül – Yonca Sıdalı

Yonca, genç yaşında gebe kalmış, okulunu bırakmak zorunda kalmış ve tüm hayatını kızı Sare’ye adamış bir annedir. Hayatta tek değerli şey kızının mutluluğudur. Yonca’nın eski sevgilisinin kızı için velayet davası açmasının akabinde ömrü alt üst olur ve Yonca’nın seyahati başlar.

Alican Yücesoy – Rüzgar Akcan

Rüzgar, inatçı ve başına buyruk bir yapıya sahiptir. Hislerine yenilmeye çok müsaittir. Dışarıdan sert üzere görünse de fazlaca merhametlidir. Yaptığı kimi kusurlar yüzünden karısı Merve onu terk etmiştir. Rüzgar’ın tek isteği oğluna kavuşmaktır. Lakin Merve’nin yeni sevgilisi Mazhar buna mani olmaktadır.

Hira Su Yıldız – Sare Sıdalı

Yonca’nın biricik kızı. pek zeki, herkese sevgiyle yaklaşan, küçük şeylerle memnun olan müspet ve şirin bir çocuktur. Yaşına göre hem zeki tıpkı vakitte olgundur. İnsanlara dair sezgileri kuvvetlidür. Annesi üzere âlâ bir gözlemcidir. Annesi ile olmaktan memnundur.

Musa Uzunlar – Turgay Moral

Mazhar’ın sağ kolu. Yeterli bir oyuncudur. Kendini nasıl göstermek isterse o denli göstermeyi becerir. Çocuk denilebilecek yaşlardan itibaren kanunsuz işlere bulaşan Turgay, yıllar ortasında bu âlemde yükselirken, Mazhar’ın sağ kolu olmayı başarır. Bu uğurda kızlarına sevgisini ve ilgisini göstermekten bile feragat etmiştir. Birkaç ay evvel kendisiyle ilgili büyük bir gerçek öğrenir. Bu gerçek onun için bir dönüm noktası olur ve kendini bir vicdan hesaplaşması ortasında bulur. Yaşadığı hesaplaşmanın sonunda vereceği karar bir süre daha sonra hem kendisini tıpkı vakitte kızlarını büyük bir çıkmaza sokacaktır.

Erkan Avcı – Mazhar Çıracı

Merve’nin yeni eşi… Deniz’in üvey babası. Memleketler arası lojistik şirketlerinin sahibidir… Saygın bir iş adamı üzere görünür fakat aslında bu şirketler kanunsuz işlerini gizlemek ve para aklamak için bir paravandır. Mazhar, mafya âleminin basamaklarını en alttan başlayarak tırmanıp en zirveye çıkmış ve kendine saygın bir işadamı imajı çizmeyi başarmış biridir. Karısı Merve ve oğlu üzere gördüğü Deniz onun kırmızı çizgisidir.

İlker Kızmaz – Alpay Tetik

Başarılı bir savcıdır. Zeki, çalışkan hatta biraz işkolik ve hırslı biridir. Hislerinden hayli mantığı ile hareket eder. Üniversitede okurken tanışıp âşık olduğu Yonca’yı da gebe bulunmasına karşın hırsı ve mantığına yenilerek terk etmiş kendi yoluna gitmeyi seçmiştir. Vakit içerisinde yükselirken, senelerca hayalini kurduğu zenginliğe karısı Canan yardımıyla ulaşır. Düş üzere bir hayatın ortasındayken karısının bebeği kaybetmesi ve tekrar çocuğunun olmayacağını öğrenmesiyle adeta kâbusa döner. Üstelik Canan, onun Sare isminde bir kızı olduğunu da öğrenir. Alpay, evliliğinin biteceğini düşünürken Canan’ın, Sare’nin velayetini almak istemesiyle elindeki talihi kıymetlendirmek için çabucak harekete geçer.
 
Üst