Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Özcan Deniz yeni aşkıyla havuz keyfi yaptı, o kareler toplumsal medyayı yıktı! ‘Ramazan ayındayız pes ya’

Beykozlu

New member
19 Mayıs 1972 yılında Ankara’da dünyaya gelen Özcan Deniz, müzik piyasasına damga vuran müzikleri ve dizileri ile gönüllerde taht kurdu.

Palavra, Aşkın Dağlarda Gezer, Asmalı Konak, Haziran Gecesi, Yazgı, Aşk Yakar, Samanyolu, Bir vakit içinder Osmanlı, Karagül, Yazgımın Yazıldığı Gün, İstanbullu Gelin, Seni Çok Bekledim , Temiz ve Hoş üzere biroldukca televizyon dizisinde yer alan Deniz, son vakit içinderda özel ömrüyle gündem oldu.

8 Mart 2018 yılında Feyza Aktan ile evlenen fakat 26 Haziran 2019 yılında boşanan Deniz, oğlu Kuzey’in velayetini almak için hayli uğraştı.

Kuzey’in velayetini almak için eski eşi Feyza Aktan ile karşı karşıya gelen Özcan Deniz’in ismi darp savlarına karıştı.

pek uzun süren davayı Feyza Aktan kazanırken, Özcan Deniz ise bir daha aşk ömrüyle anılmaya başlandı.

26 yaş küçük Samar Sadgar’a gönlünü kaptıran Özcan Deniz, ömründe yeni bir sayfa açtığının muştusunu verdi.

Sevgilisi ile karelerini paylaşmaktan ve görüntülenmekten kaçınmayan Deniz, Kapadokya’ya aşk tatiline gitti.

Özcan Deniz ve sevgilisi Samar Sadgar, Kapadokya tatilinde yaşadıkları keyifli anları toplumsal medya hesabından yayınladı.

Özcan Deniz’in aşk tatili

Çiftin o kareleri birtakım kesim tarafınca beğeni aldı ve aşka büyük takviye geldi. Kimileri ise “Ramazan ayındayız pes ya” demekten kendisini alamadı.

Deniz’in sevgilisi Dadgar, şimdilik yalnızca nişanlı olduklarını ve düğün tarihi belirlemediklerini açıklamıştı.


İranlı bir moda dizayncısı olan Samar Dadgar, 26 yaşında. hayatı hakkında fazlaca fazla bilgi bulunmayan Dadgar hoşluğu ile Feyza Aktan’ı geride bıraktı. Deniz’in ise bu aşkta epey memnun olduğu çektirilen karelere yansıdı.
 
Üst