Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Ozan Tufan oğlunu paylaştı, toplumsal medyada beğeni butonu çöktü! ‘Ali Koç bunu beğendi..’

Beykozlu

New member
23 Mart 1995 yılında dünyaya gele Ozan Tufan, Bursaspor’dan Fenerbahçe’ye geçince her insanın tanıdığı bir futbolcu haline geldi.

Yetenekleri ve muvaffakiyetleri ile göz dolduran Ozan Tufan, 2021 yılında uzun vakittir aşk yaşadığı Rojin Haspolat ile evlendi.

İkilinin gözlerden uzak büyüttükleri bağları görkemli bir düğünle taçlanırken Tufan, 19 Ağustos 2021 tarihinde Watford ekibine gitti.

Burada eşinin gebe olduğunu ve baba olacağını duyuran Ozan Tufan, kısa bir süre evvel oğlu Aren Kuzey’i kucağına aldı.

Fenerbahçe’ye bir daha dönen fakat takım dışı kalan Ozan Tufan, oğlu Aren Kuzey’le olan karesini paylaştı.

Toplumsal medya kullanıcılarının ilgisini çeken kareye fazlaca sayıda yorum ve beğeni gelirken, toplumsal medyada uzun müddet gündem oldu.

Ozan Tufan ve oğlundan eğlenceli poz

Oğlu Aren Kuzey ile fotoğrafını Instagram hesabından yayınlayan Ozan Tufan, beğeni yağmuruna tutuldu. Tufan paylaştığı kareye “Babam ” notunu eklemeyi ihmal etmedi.

Kısa müddet içerisinde gündem olan fotoğraf, toplumsal medyanın en çok konuşulan karesi oldu.


Ozan Tufan’ın büyük hayranı olan Fenerbahçeli taraftarlar ise “İşte yeni futbolcumuz” ,”Ali Koç bunu beğendi” , “Maşallah” biçiminde peş peşe yorumları sıraladı.
 
Üst