Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Pelin Batu’nun eşi Macit Bitargil kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Beykozlu

New member
Oyuncu, tarihçi ve şair Pelin Batu, özel ömründe güç günler geçiriyor.

Batu, sikolojik baskı ve fizikî şiddete eğimli davranışlar sergilediği savıyla 2018 yılında dünyaevine girdiği Macit Bitargil ile boşanma basamağına geldi.

4 yıl evvel Roma’da Bitargil ile evlenen Pelin Batu, uyuşmazlık yaşadığı eşiyle konutunu ayırma sonucu aldı.

Batu, 3,5 yaşındaki çocukları için bir ortaya geldiği eşinin kendisine, ‘Madem boşanmak istiyorsun çık git. En eski Hristiyan soyundan 30 tane adam var. Bu çocuk son temsilci. Sana bırakamam’ üzere kelamlar sarf ederek kendisini mevtle tehdit ettiğini ileri sürdü.

Haberlerin ardından Macit Bitargil kimdir merak ediliyor. Macit Bitargil’in yaşı, mesleği ve mesleği gündemin araştırma hususları içinde yer alıyor.

Pekala Pelin Batu’nun boşanmak üzere olduğu eşi Macit Bitargil kimdir?

Macit Bitargil kimdir?

1980 yılında dünyaya gelen Dr. Macit Bitargil Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Kalp ve Damar Cerrahi Kısmı mezunudur.

Mezuniyetin akabinde Hekim olarak hizmet vermeye başlamış günümüzde İstanbul Şişli Etfal Hastanesi’nde Kalp ve Damar Cerrahı olarak çalışmalarını sürdürmektedir.

Sıhhat dünyası haricinde 2014 yılının yaz aylarında ismi Berrak Tüzünataç ile anıldı. Yaşadığı kısa vadeli aşk yardımıyla tanınmayı başaran Macit Bitargil, 2015 yılında Sinem Öztürk ile beraberliğiyle gündeme gelmiştir.

2017 yılında ise oyuncu, tarihçi ve şair eski milletvekili, emekli büyükelçi İnal Batu’nun kızı olan Pelin Batu ile İtalya Roma’da evlenmiştir.

42 yaşındaki Macit Bitargil, aslen Hatay Antakya’lıdır.
 
Üst