Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Pınar Altuğ bedenini saran daracık tulumuyla amuda kalktı, fiziğiyle hayran bıraktı! ‘Aman Haluk görmesin’

Beykozlu

New member
1994 yılında Miss Turkey seçilen Pınar Altuğ, 1997 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme kısmını kazandı fakat buradaki eğitimini yarıda bıraktı.

1995-1998 yılları içinde çeşitli magazin programlarında sunuculuk yapan Pınar Altuğ, sonrasındasında modelliğe veda edip oyunculuğa adım attı.

Kurt Kapanı, Çocuklar Duymasın, Omuz Omuza, Davetsiz Konuk ve Birinci Aşkım dizilerinde rol alan Altuğ, bilhassa Çocuklar Duymasın dizisinde hayat verdiği Meltem karakteriyle akıllara kazındı.

2008 yılında kendisinden 9 yaş küçük Yağmur Atacan ile nikah masasına oturan Altuğ’un bu evliliğinden Su ismini verdikleri bir kızı bulunuyor.

Yağmur Atacan ile memnun bir evlilik sürdüren ünlü oyuncu ve sunucu, her hareketiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Sosyal medyayı etkin kullanan hoş isim, yaptığı paylaşımlarla isminden kelam ettirmeyi başarıyor.

Amuda kalktığı anları paylaştı

Instagram’da 1,5 milyon takipçisi bulunan Pınar Altuğ, son paylaşımıyla senelera meydan okuduğunu gözler önüne serdi.

Yoga kampında bedenini saran tulumuyla amuda kalkan Pınar Altuğ, fit bedeniyle kendine hayran bıraktı.

Altuğ’un, ”Kız arkadaşlar fazlaca değerlidir. Hele onlarla anılar eklemek daha da değerli.” notunu düştüğü paylaşımı, kısa müddette binlerce beğeni aldı.

Takipçileri, 47 yaşındaki ünlü oyuncuya, ”Şaka üzere bu türlü fit ve genç kalabilmek. Helal olsun”, ”Harikasınız her vakit olduğu gibi”, ”Aman Haluk görmesin” yorumlarında bulundu.
 
Üst