Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Pınar Deniz’in küçük şortu Savcı Ilgaz’ı üzücü kıskandıracak! ‘Çok açma bence Ceylin..’

Beykozlu

New member
4 Kasım 1993 yılında Adana’da dünyaya gelen Pınar Deniz, İstanbul Üniversitesi Halkla Bağlar ve Reklamcılık Kısmı’ndan mezun oldu.

Birinci oyunculuk tecrübesini 2014 yılında yayınlanan Sil Baştan isimli dizide Evrim karakterini canlandırarak yaşadı.

Murat Dalkılıç’ın Yani isimli müziğinin klibinde uzunluk gösteren Deniz, asıl çıkışını Vatanım Sensin dizisi ile yaptı.

2018 yılında yayınlanan ve başrolünü Berk Cankat’la paylaştığı Bir Meczup Rüzgar dizisinde Gökçe’ye hayat veren Deniz, ardından Netflix’te yayınlanan Aşk 101’de yer aldı.

Şimdilerde Kanal D ekranlarında seyirci ile buluşan Yargı dizisinin başrolünde olan oyuncu, hoşluğu ile göz dolduruyor.

Yetenekli oyuncunun Yargı yardımıyla ünü ve hayran kitlesi artarken, toplumsal medya hesabından paylaştığı pozları ise başka bir beğeni alıyor.

Pınar Deniz’den dikkati çeken kareler

Sayısız projede yer alan başarılı ve genç yıldız Pınar Deniz, Yargı’da rüzgar üzere esiyor. Hırslı bir avukat olan Ceylin’e hayat veren ve Kaan Urgancıoğlu ile yeterli bir ahenk yakalayan Deniz, meslek basamaklarını süratle tırmanıyor.

Urgancıoğlu’nun Ilgaz’a hayat verdiği dizide farklı bir rolle herkesi karşıt köşe yapan Deniz, kusursuz hoşluğu yardımıyla de akılları baştan alıyor.


Son olarak küçük şortlu pozunu paylaşan Deniz, “Çantamın fermuarı daima açıktır zira serseri özgür tarzım.” sözlerini düştü. Deniz’in hayranları beğeni butonunu çökertti ve sayısız yorum geldi.
 
Üst