Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Pis Yedili’nin Zeki’si son haliyle ağızları açık bıraktı! Karizmasıyla toplumsal medyayı kasıp kavuruyor…

Beykozlu

New member
2011-2014 yılları içinde Show TV ekranlarında yayınlanan Pis Yedili dizisi, bir periyoda damgasını vuran geçlik dizileri içinde yerini aldı.

Başrollerinde Eda Ece, Kadir Doğulu, Uraz Kaygılaroğlu, Barış Arduç, Halil Babür ve Ayşegül Aldinç üzere isimlerin yer aldığı Pis Yedili dizisi, yayınlandığı devirde reyting rekorları kırdı.

Üzerinden yıllar geçse de konuşulmaya devam eden ve eski kısımları günümüzde bile izlenen Pis Yedili dizisi, konusu kadar oyuncu takımı ile de isminden kelam ettirdi.

Dizinin genç yıldızları, ortadan geçen 10 yılda o denli bir değiştiler ki tanımak neredeyse imkansız hale geldi.

O isimlerden biri de Pis Yedili dizisinde hayat verdiği Zeki karakteri ile hafızalara kazınan Ümit Erlim oldu.

Aslında ‘Zeki’ yoktu

Dizide ‘Zeki’ diye bir karakterin olmadığını söyleyen Ümit Erlim, Gani Muştu’nun bu karakteri kendisi için yazdığını söylemişti.

Erlim, yaptığı açıklamada, ”Oynaya oynaya gelişti ve o karakter büyüdü. Beşerler bu karakteri konuşmaya başladı. 3 sene sürdü. 100 kısım oynadım.” tabirlerini kullanmıştı.


Kredi çekip İnilitere’ye gitti

Pis Yedili macerası son bulduktan daha sonra yurt dışına giden Ümit Erlim, 4 sene boyunca yurt haricinde yaşadı.

Diziden daha sonra emsal rollerde teklifler geldiğini lakin sıcak bakmadığını söyleyen Erlim, kredi çekip İngiltere’de tiyatro üzerine yüksek lisans yapmayı tercih etti.

İngiltere’deyken Çağan Irmak’ın Nadide Hayat sinemasında de rol alan Erlim, daha sonrasında Türkiye’ye döndü.


Son hali şaşkına çevirdi

Kötülük yapmaya çalıştığında eline yüzüne bulaştıran, hiç bir şeyi tek seferde anlamayarak seyirciyi kahkahaya boğan Zeki karakterini canlandıran Ümit Erlim, şimdilerde tiyatro ve pilates eğitmenliği yapıyor.

İmaj değiştiren ve Pis Yedili’deki halinden eser kalmayan Ümit Erlim, son haliyle nazarannleri şaşkına çeviriyor.

Toplumsal medyayı çok faal kullanan Erlim, paylaştığı kareler ile beğeni topluyor.

Instagram’da fazlaca fazla takipçisi olmayan genç oyuncu, karizmatik pozları ve atletik bedeniyle dizideki halinden pek farklı bir profil çiziyor.

32 yaşındaki oyuncunun paylaşımlarına ”Alev aldı buralar”, ”Mükemmelsin”, ”Zeki candır” üzere yorumlar yapılıyor.
 
Üst