Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

PP: “Biz emekçilerin ve kendi hesabına çalışanların partisiyiz”

Asi Kral

Global Mod
Global Mod
1 Mayıs 2023 Pazartesi, 14:57

| 18:52’de güncellendi.


Yorum








olman gerek kayıtlı Bu işlevselliğe erişmek için.


Giriş yapmak











  • Bağlantıyı kopyala






  • Naber






  • Facebook






  • twitter






  • LinkedIn






  • Telgraf

PP, Uluslararası İşçi Bayramı vesilesiyle İspanya’nın 70 şehrinde sendikaların ve solcu güçlerin gösteri yaptığı bu 1 Mayıs’ta kendisini “işçilerin ve serbest meslek sahiplerinin partisi” olarak ilan ediyor.

PP’nin iki numarası Cuca Gamarra, Pedro Sánchez Hükümeti’ni ve Sumar’ın bakanı ve lideri Yolanda Díaz’a ek olarak vergileri artırırken ücretleri yoksullaştırmakla suçladı. PP’nin lideri, Gamarra’nın sözleriyle OECD’ye göre İspanya’nın aile gelirlerinin en çok düştüğü ülke olduğu halde, 1-m için gösterilere altı kadar bakanın katılmasını bile ironi yaptı. “İstihdam için en iyi garanti, Pedro Sánchez’in kendi işini kaybetmesidir,” diye bitirdi sözlerini. Alberto Núñez Feijóo, ağlar aracılığıyla “tekrar istikrarlı istihdam yaratılmadan önce gidilecek daha az şey olduğunu” ekledi.



“Titanik”



Gamarra, belediye ve bölge adaylarını desteklemek için Asturias’ta düzenlediği mitingde, 28-M ve Aralık ayında yapılması planlanan genel seçimler karşısında koalisyon hükümetini yıpratmak için partisinin senaryosuna bağlı kaldı.

PP’nin iki numarası, “Yalnızca evet evettir” yasasının kabul edilmesiyle bin cinsel suçlunun cezalarında indirim yapıldığını hatırlattı, yeni konut yasasının sadece gecekonduları desteklediğini vurguladı ve Danıştay’daki bölünmeyi noktaladı. Bakanlar. “Titanik, Sánchez hükümetine kıyasla bir istikrar örneğidir,” diye bitirdi sözlerini.






Yorum





hata bildir
 
Üst