Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

RACE Başkanı Eduardo Barreiros Vakfı Ödülü

Asi Kral

Global Mod
Global Mod
11 Ekim 2024 Cuma, 17:24

Yorum

olman gerekiyor kayıtlı Bu işlevselliğe erişmek için.

Giriş yapmak

• Bağlantıyı kopyala

• WhatsApp

• Facebook

• X (eski adıyla Twitter)

• LinkedIn

• Telgraf

• Konular

RACE başkanı Carmelo Sanz de Barros, 'Otomotiv Alanında Prestij Figürü 2024' için Eduardo Barreiros Vakfı Ödülünü aldı. Bu yıl 12.'si kutlanan, doğası gereği bienal niteliğinde bir ödül. 2000 yılından bu yana otomotiv alanındaki prestijli kişilikleri ödüllendirmek amacıyla veriliyor.

Sanz de Barros, ailesine, RACE Konseyi üyelerine ve Kulübün yönetim ekibine tüm bu yıllar boyunca ayırdıkları zaman ve özveri için teşekkür etmek istedi. Ayrıca, bu ödülün “büyük bir kolektif çabanın, son 12+1 yılda RACE ve FIA sayesinde hayata geçirebildiğimiz heyecan verici bir projeye adanan uzun saatlerin bir yansıması olduğunu” kabul etti. müthiş insanlardan oluşan bir ekip tarafından geliştirilen çalışmaya.

200'den fazla kişiden oluşan bir izleyici kitlesi önünde yaptığı duygusal konuşmada RACE başkanı şunları vurguladı: “Otomotiv endüstrisi başlangıcından bu yana ilerlemeyi, yeniliği ve etrafımızdaki dünyayı iyileştirmeye yönelik sürekli arzuyu temsil etti. Ve böylece, aynı ruhla, otomotiv endüstrisinin sadece insanların ve nesnelerin hareketini, fiziksel hareketini değil aynı zamanda sosyal, teknolojik ve ekonomik hareketini de yönlendirdiği inancıyla bu sektöre adım atmaya karar verdim.”

Eduardo Barreiros Vakfı ödül törenine Trafik Genel Müdürü Pere Navarro; eski yarış pilotu Emilio de Villota; RACE genel müdürü ve FIA 1. Bölge başkanı Jorge F. Delgado; FIA Motor Sport'un Avrupa'dan sorumlu başkan yardımcısı Manuel Aviñó, RACE danışmanları, Eduardo Barreiros Vakfı ve RACE Vakfı mütevelli heyeti veya Peder Ángel ve diğer şahsiyetler.

Yorum

Hata bildir