Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Renfe dakiklik konusundaki kararlılığını güncelliyor ve biletleri yalnızca 90 dakikalık gecikmelerle iade edecek

Asi Kral

Global Mod
Global Mod
12 Haziran 2024 Çarşamba, 19:13.





Yorum








olman gerekiyor kayıtlı Bu işlevselliğe erişmek için.


Giriş yapmak











  • Bağlantıyı kopyala






  • Naber






  • Facebook






  • X






  • LinkedIn






  • Telgraf

Renfe, dakiklik taahhüdünü “geri kalan operatörlerle aynı seviyeye getirecek şekilde” güncellemeye karar verdi ve 1 Temmuz'dan itibaren AVE biletinin tutarını yalnızca gecikme 90 dakikayı aştığında (şu ana kadar gecikmeli olarak) iade edecek Sadece 30 dakika içinde şirket, biletin tamamını yolcuya iade ediyordu.

Aynı zamanda tutarın %200'ünü elde etmenizi sağlayan bir puan sistemi ('Renfecitos') getiren halka açık şirket, rakiplerine (Iryo ve Iryo) yetişmek için bu güncellemeyi bu Çarşamba günü yönetim kurulu toplantısında onayladı. Ouigo) gecikmeler için tazminatla ilgili.

Bu güncelleme tüm Renfe uzun mesafe trenlerini etkileyecektir: AVE, Avlo, Euromed ve Intercity. Tazminat, bir saatlik gecikmeler için tutarın %50'si (şu ana kadar 15 dakika yeterliydi) ve bir buçuk saatlik gecikmeler için %100'ü olacaktır.

Operatörün kaynakları Europa Press'e şirketin yeni taahhüdünün ayrıntılarının önümüzdeki günlerde bilineceğini bildirdi. Şirket, 'Karlılığın ötesine geçen tren' sloganıyla kamu hizmeti işlevini öne çıkaran bir reklam kampanyası başlattı; daha fazla treni dolaşıma soktuğunu, daha fazla destinasyona sahip olduğunu ve “daha iyi” olduğunu vurguladı. dakiklik taahhüdü.”


Abone olun ve Diario HOY'un tüm bölümlerine sınırsız erişime sahip olun. Önemsediğiniz haberler ve analizler herhangi bir cihazdan.

'Renfecitos'un temsil edeceği yenilik – Más Renfe kartında biriktirilecek – puan biriktirmek ve gecikmeler için nakit olarak talep edildiğinden daha fazla tazminat almak.





Yorum





Hata bildir
 
Üst