Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Renfe, Ouigo ile fiyat savaşının ortasında yaz için 7 avroluk biletler çıkarıyor

Asi Kral

Global Mod
Global Mod
24 Haziran 2024 Pazartesi 12:18

| 13:44'te güncellendi.





Yorum








olman gerekiyor kayıtlı Bu işlevselliğe erişmek için.


Giriş yapmak











  • Bağlantıyı kopyala






  • Naber






  • Facebook






  • X (eski adıyla Twitter)






  • LinkedIn






  • Telgraf






  • İş Parçacığı

Rakipleriyle fiyat savaşının ortasında olan Renfe, bu Pazartesi günü, 22 Temmuz ile 8 Eylül arasında farklı destinasyonlara yalnızca 7 Euro'dan seyahat etmek için yeni bir promosyon kampanyası başlattı. AVE, Avlo ve Larga Distancia trenleri için biletler bu promosyonlarla önümüzdeki 1 Temmuz Pazartesi gününe kadar 'Superprecios' adı altında satın alınabilecek.

7 avroluk biletler, yüksek hızlı 'düşük maliyetli' markası Avlo'nun biletleri olacak, ancak Madrid ile Valensiya arasında seyahat etmek için 14 avrodan başlayan biletler de olacak; ve Madrid'den Zaragoza, Pamplona, Logroño veya Burgos'a gitmek 15 avrodan başlıyor.

Renfe yaptığı açıklamada, Madrid ile Barselona, Lleida ve Camp de Tarragona arasında seyahat etmek için biletlerin de 18 avrodan satışa çıkacağını detaylandırıyor; veya Madrid ile Sevilla, Granada, Algeciras, Almeria ve Extremadura arasında.

Ulaştırma Bakanı Óscar Puente, Renfe'nin yüksek hızlı rakiplerine, özellikle de Fransız Ouigo şirketine karşı zorlu bir mücadele verdi. Puente, onları piyasayı bozmak için zararına bilet satarak fiyatları düşürmekle bile suçladı. Ouigo her zaman ticari politikasının 'düşük maliyetli' bilet satmaya ve çift yükseklikte trenlerini doldurmaya (seyahat başına 1.000 yolcu) dayandığını savundu ve bunun “yaşayabilirliğini” savundular.


Renfe biletleri, özellikle 'düşük maliyetli' markası Avlo aracılığıyla rekabet gücü nedeniyle fiyatlarını düşürdü. Bu 'Süper Fiyatlar' kampanyası, halka açık şirketin Ouigo ve Iryo ile sürdürdüğü fiyat savaşını bir kez daha etkiliyor.





Yorum





Hata bildir
 
Üst