Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Renfe, Verano Joven indirimleriyle 2023'e göre %62 artışla bir milyondan fazla bilet sattı

Asi Kral

Global Mod
Global Mod
19 Temmuz 2024 Cuma, 13:50.





Yorum








olman gerekiyor kayıtlı Bu işlevselliğe erişmek için.


Giriş yapmak











  • Bağlantıyı kopyala






  • Naber






  • Facebook






  • X (eski adıyla Twitter)






  • LinkedIn






  • Telgraf






  • İş Parçacığı

Renfe, uygulamanın ilk ayında, 1 Temmuz ile 30 Eylül 2024 tarihleri arasında, 18 ila 30 yaş arasındaki gençlere (her ikisi de dahil) yönelik bu yaz İspanya ve Avrupa'nın geri kalanında seyahat etmek için bir milyondan fazla indirimli bilet sattı. Hükümet tarafından Haziran ayında başlatılan Yaz Gençlik programı, bir yıl öncesine göre %62'lik bir artışı temsil ediyor.

Gençlerin bu indirimlerden yararlanabildiği bu ilk haftalardaki gezilerde, Renfe'nin haberine göre programın başladığı 19 Haziran'dan bu yana günlük ortalama 33.000'den fazla bilet düzenlendi.

2024 yılında satılan bu Genç Yaz bileti sayısı, programın 615.745 biletin satıldığı geçen yılın aynı dönemine kıyasla bu girişim sayesinde treni kullanan gencin %62,4 daha fazlasını temsil ediyor.

Hükümet tarafından onaylanan indirimlere ek olarak şirket, Más Renfe sadakat programına üye olan 18 ila 30 yaş arasındaki gençlere yönelik ücretsiz seyahat içeren özel bir ek promosyon da sunuyor.


Bu sayede kullanıcılar, 1 Temmuz – 30 Eylül 2024 tarihleri arasında yapılan her iki yolculukta, seçilen AVE ve Uzun Mesafe trenlerinde takip eden üç ay içinde bilet satın almak için %100 indirim koduna sahip oluyor.

Genç Yaz biletlerinde Yüksek Hızlı trenlerde (AVE ve Avlo) ve Uzun Mesafede bilet başına maksimum 30 Euro indirimle %50 indirim uygulanmaktadır. İndirimler aynı zamanda Avant tekli biletleri için %50, geri kalan Media Distancia hizmetleri veya Metric Gauge ağı için de %90'dır.

Aynı şekilde Renfe üzerinden satın alındığı sürece 2 ayda 10 günlük Interrail Global Esnek biletinde de %50 indirim sunuyor, böylece 18-30 yaş arası gençlerin Avrupa'yı dolaşabilmesi sağlanıyor.





Yorum





Hata bildir
 
Üst