Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Ryanair rekor kırdı ve Temmuz ayında 18 milyondan fazla yolcu taşıdı

Asi Kral

Global Mod
Global Mod
2 Ağustos 2023 Çarşamba 12:51

| 17:01’de güncellendi


Yorum








olman gerek kayıtlı Bu işlevselliğe erişmek için.


Giriş yapmak











  • Bağlantıyı kopyala






  • Naber






  • Facebook






  • twitter






  • LinkedIn






  • Telgraf

İrlandalı düşük maliyetli havayolu Ryanair, geçtiğimiz Temmuz ayında geçen yılın aynı ayına göre %11 artışla 18,7 milyon müşteriyle sadece bir ayda taşınan yolcu sayısında yeni bir rekora ulaştı.

Şirket tarafından Çarşamba günü yapılan açıklamada bildirildiği üzere, uçağının doluluk faktörü Temmuz ayında %96, Temmuz 2022 ile tamamen aynı ve şimdiden pandemi öncesi seviyelerdeydi.


Geçen ay ‘düşük maliyetli’ havayolu, ulusal ve Avrupa varış noktalarına yaklaşık 102.000 uçuş gerçekleştirdi. Ve yılın yedinci ayında 800’den fazlası iptal edilmemiş olsaydı daha fazla olabilirdi, esasen İtalya’daki hava trafik kontrol grevleri ve bir yıl içinde yaz başlangıcında Avrupa bağlantısını kısıtlayan genel grevler nedeniyle. sektör için tam toparlanma.turist. Ayrıca Belçikalı Ryanair pilotları son günlerde protestolarını yoğunlaştırarak Temmuz sonunda yaklaşık 100 uçuşun iptalini zorunlu kıldı. Grevlerin Belçika’da olmasına rağmen, sorun İspanyol şehirleriyle olan bazı bağlantıları da etkiledi.

Temmuz ayı verilerinin ötesinde, birikmiş yılda Ryanair, varış noktaları arasında geçen yılın aynı dönemine göre %23 daha fazla 175,3 milyon yolcu taşıdı. Meslek, yılın ilk yedi ayında, 2022’nin aynı dönemine göre yedi puan daha fazla, %94’lük bir faktöre sahip oldu.






Yorum





hata bildir
 
Üst