Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Saba Tümer’den göğüs dekolteli poz! ‘Yandı ortalık’

Beykozlu

New member
Saba Tümer dün katıldığı bir düğün merasiminde verdiği pozlar ile gündeme geldi.51 yaşında olan Saba Tümer dekolteli pozlarıyla gündem geldi.

Sosyal medyayı etkin biçimde kullanan Saba Tümer yaptığı paylaşımlar ile takipçilerinin beğenisini topluyor.

Saba Tümer son olarak dün bir düğünde giydiği dekolteli elbisesiyle verdiği pozları instagram hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.

Ünlü isim paylaşımına “Ev sahibinin samimiyeti bütün ortama yansır. Dün gece arkadaşım Levent Kızıl ve Sema Sipahioglu’nın kızı Serra’nın Esma Sultan’daki düğünü de bu biçimdeydi. Tanıdığım, şahidiniz herkes oradaydı. Doğal olarak futbol, siyaset, sanat, sosyete… Ancak herkes arkadaştı, herkes güya bir düğünde değil de meskende cümbüşe gelmiş üzereydi. Hiç kimse kasmadı, ortada ne protokol ne resmiyet vardı. Uzun vakittir görmediğim kaç şahısla karşılaştım, hasret giderdim. Herkes dogaldi hasebiyle hersey Şahaaaaneydi. Serracığım bu işi biliyor; epeyce hoş bir düğün yapmış. Olağanda düğünlerde ayıp olmasın diye mecburen piste çıkan ben bile o içtenlik ve samimiyet ortamında yerimde duramadım. Cooook memnun olun insallah…” notunu ekledi.

İşte Saba Tümer’in son instagram paylaşımı..
 
Üst