Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Sevimli Payzın, Selçuk Bayraktar’ın iftarına ‘PR’ dedi

Beykozlu

New member
Tüm dünyada ürettiği yerli İHA/SİHA’lar ile tanınan Selçuk Bayraktar, geçtiğimiz günlerde eşi Sümeyye Erdoğan ile Ayasofya Camii’nde iftar yaptı.

Bayraktar’ın Twitter hesabından yapılan paylaşımda, Sümeyye Erdoğan ile fotoğrafı binlerce beğeni aldı.

Yerli savunma sanayiindeki muvaffakiyetle gündemden düşmeyen Selçuk Bayraktar, son devirlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın damadı olması niçiniyle tenkitlere maruz kalıyor.

Paylaştığı iftar fotoğrafının akabinde Halk TV ekranlarında ‘mütevazi göstermek için PR çalışması’ yapmakla itham edilen Bayraktar, Hoş Payzın tarafınca eleştirildi.


“Harika, baktığınızda iki genç insan iftar yapıyor”

Yayında konuklarıyla fotoğrafı kıymetlendiren Payzın, “Sümeyye Erdoğan, Cumhurbaşkanı’nın kızı. Şöyle bir fotoğraf paylaştılar. Yol kenarında oturmuşlar, karı-koca sandviç yiyorlar. Tabi fazlaca hoş bir imaj. Olağanüstü, baktığınızda iki genç insan iftarı ya da tahminen bilmiyorum sahuru, sandviçle yapıyorlar.” dedi.


“İmaj çalışması yapmışlar”

Bunun bir PR çalışması olduğunu lisana getiren Payzın, açıklamalarına şu sözlerle devam etti:

“aslına bakarsanız altına da ‘Selçuk Bayraktar’ın bu mütevaziliğine bayılıyoruz, efendim Sümeyye Erdoğan ne kadar mütevazi, müdafaaları yok.’ falan… Bu fotoğraf belirli ki PR çalışması. Zira son periyotta Selçuk Bayraktar hem savunma sanayiinde yaptığı satışlarla gündeme geldi.

Belirli ki onların bu mütevazi tutumuyla, Selçuk Bayraktar’ın bilhassa savunma sanayii yüzünden bir fazlaca genç hayranı var. AK Parti kitlesinde de bir karşılığı var. bu biçimde bir imaj çalışması yapmışlar.”
 
Üst