Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Sıhhat Bakanlığı atama kura başvurusu başladı mı? (2022 Sıhhat Bakanlığı kura başvurusu PBS ekranı)

Leila

Global Mod
Global Mod
Sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşları ile başka kamu kurum ve kuruluşlarının gereksinimleri için, uzman tabip, tabip, uzman diş tabibi, diş tabibi ve eczacı takımlarına birinci kere yahut bir daha yapılacak atama müracaatlarının tarihi muhakkak oldu.

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA MÜRACAATLARI NE VAKİT?

Sağlık Bakanlığı tarafınca yapılan duyuruya bakılırsa atama kurası başvuruları 25-30 Mayıs 2022 tarihleri içinde gerçekleşecek.

Başvuru kıymetlendirme sonuçları 9 Haziran Perşembe günü PBS üzerinden ilan edilecek. İnceleme daha sonrası müracaatları reddedilenlerin itirazları, 10 Haziran Cuma saat 18.00’e kadar bir daha bu sistem üzerinden alınacak. İtiraz sonuçları 15 Haziran Çarşamba günü İşçi Bilgi Sistemi (PBS) üzerinden açıklanacak.

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Atama kurasına katılmak isteyen adaylar, e-devlet şifreleri ile beraber Sağlık Bakanlığı Personel Bilgi Sistemi üzerinden giriş yapabilecek.

SAĞLIK BAKANLIĞI PBS GİRİŞ EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

Okumaya devam et...
 
Üst