Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Sıhhat Bakanlığı atama kurası başvurusu nasıl yapılır, müracaat son günü ne vakit?

Leila

Global Mod
Global Mod
2022 Yılı 3. Devir Birinci Sefer ve bir daha Atama Kurası için müracaatlar devam ediyor. Sıhhat Bakanlığı atama kurası için talep toplama 6 Eylül tarihine kadar sürecek. Tabip, uzman tabip ve uzman diş tabipleri atama taleplerinin İşçi Bilgi Sistemi (PBS) üzerinden elektronik ortamda gerçekleştirebilecek.

Sağlık Bakanlığı tıpta uzmanlık mevzuatına bakılırsa uzman olanlar ile uzman tabip, tabip, uzman diş tabibi takımlarına birinci kez yahut bir daha yapılacak atama-yerleştirme süreci gerçekleştirecek. Sıhhat Bakanlığı atama başvurusu 29 Ağustos-6 Eylül 2022 tarihleri içinde İşçi Bilgi Sistemi (PBS) üzerinden alınacak.

SAĞLIK BAKANLIĞI ATAMA MÜRACAAT NE VAKİT?

Tabip, uzman tabip ve uzman diş tabipleri için 29 Ağustos-6 Eylül 2022 tarihleri içinde talepleri toplanacak.


SAĞLIK BAKANLIĞI ATAMA BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Kura müracaatları İşçi Bilgi Sistemi (PBS) üzerinden ilan metninde belirtilen tarihler içinde yapılacaktır.

Bu ekrandan yapılacak talepler, yalnızca münhal yer tespit çalışmalarına yardımcı olmak maksadıyla kullanılacak olup, müracaat yerine geçmeyecektir.

Talepler 06.09.2022 (Saat 17:00) tarihine kadar oluşturulabilecektir. Talep bildirimi mecburî değildir. Talep bildirmeyen şahıslar de kuraya başvurabileceklerdir.

Talep bildirimi E-Devlet şifresi ile İşçi Bilgi Sistemine (https://pbs.saglik.gov.tr/) giriş yapıldıktan daha sonra, ana sayfada yer alan Talep Oluştur butonuna basılarak açılacak ekranda istenilen bilgiler doldurularak kaydedilecektir.

Okumaya devam et...
 
Üst