Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Sıhhat Bakanlığı corona bilgilerini deklare etti! İşte bugünkü hadise ve vefat sayısı

Leila

Global Mod
Global Mod
Sıhhat Bakanlığı’nın deklare ettiğı 23 Nisan 2022 Cumartesi gününün corona virüsü (koronavirüs) tablosuna göre son 24 saatte 16 kişi ömrünü kaybetti. Yeni olay sayısında ise düne göre düşüş yaşandı.

Sıhhat Bakanlığı, Türkiye’nin günlük COVID-19 tablosunu deklare etti. 23 Nisan’a ilişkin datalara bakılırsa, 137 bin 853 test yapıldı.

Şimdiki bilgilere nazaran, 2 bin 654 yeni hadise tespit edilirken 16 kişi ömrünü kaybetti. Öte yandan son bir günde 17 bin 524 kişi sıhhatine kavuştu.


AŞILAMADA BİRİNCİ SIRADA HANGİ KENT VAR?

Bakanlığın tablosuna nazaran Türkiye’de en hayli aşılamanın gerçekleştirildiği Osmaniye’yi, Ordu, Amasya, Muğla, Kırklareli, Çanakkale, Eskişehir, Balıkesir, Manisa ve Zonguldak takip etti.

EN DÜŞÜK AŞILAMA ŞANLIURFA’DA

Bakanlığın tablosuna nazaran Türkiye’de en az aşılamanın gerçekleştirildiği Şanlıurfa’yı sırasıyla Batman, Siirt, Diyarbakır, Bingöl, Muş, Mardin, Bitlis, Ağrı ve Elazığ takip etti.

DÜN OLAY VE VEFAT SAYISI KAÇTI?

Bakanlığın 22 Nisan datalarına bakılırsa, dün 149 bin 252 test yapılmıştı. Dün, 2 bin 898 olay tespit edilirken, 15 kişi hayatını kaybetmiş ve 19 bin 693 kişi sıhhatine kavuşmuştu.

Okumaya devam et...
 
Üst