Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Sıhhat Bakanlığı duyurdu! İşte coronada son durum

Leila

Global Mod
Global Mod
Sıhhat Bakanlığı’nın deklare ettiğı 2 Nisan 2022 Cumartesi gününün corona virüsü (koronavirüs) tablosuna göre son 24 saatte 41 kişi hayatını kaybetti. Yeni olay sayısında ise düne bakılırsa düşüş yaşandı.

Sıhhat Bakanlığı, Türkiye’nin günlük COVID-19 tablosunu deklare etti. 2 Nisan’a ilişkin datalara göre, 242 bin 186 test yapıldı.

Yeni bilgilere nazaran, 11 bin 783 yeni olay tespit edilirken 41 kişi ömrünü kaybetti. Öte yandan son bir günde 13 bin 421 kişi sıhhatine kavuştu.


AŞILAMADA BİRİNCİ SIRADA HANGİ KENT VAR?

Bakanlığın tablosuna göre Türkiye’de en hayli aşılamanın gerçekleştirildiği Osmaniye’yi, Ordu, Amasya, Muğla, Kırklareli, Çanakkale, Eskişehir, Balıkesir, Manisa ve Zonguldak takip etti.

EN DÜŞÜK AŞILAMA ŞANLIURFA’DA

Bakanlığın tablosuna göre Türkiye’de en az aşılamanın gerçekleştirildiği Şanlıurfa’yı sırasıyla Batman, Siirt, Diyarbakır, Bingöl, Muş, Mardin, Bitlis, Ağrı ve Elazığ takip etti.

DÜN HADİSE VE VEFAT SAYISI KAÇTI?

Bakanlığın 1 Nisan bilgilerine nazaran, dün 265 bin 362 test yapılmıştı. Dün, 13 bin 367 olay tespit edilirken, 45 kişi hayatını kaybetmiş ve 14 bin 858 kişi sıhhatine kavuşmuştu.

Okumaya devam et...
 
Üst