Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Sıhhat Bakanlığı duyurdu! İşte coronada son durum

Leila

Global Mod
Global Mod
Sağlık Bakanlığı’nın deklare ettiğı 25 Nisan 2022 Pazartesi gününün corona virüsü (koronavirüs) tablosuna nazaran son 24 saatte 15 kişi hayatını kaybetti. Yeni hadise sayısında ise düne göre artış yaşandı.

Sağlık Bakanlığı, Türkiye’nin günlük COVID-19 tablosunu deklare etti. 25 Nisan’a ilişkin bilgilere nazaran, 134 bin 346 test yapıldı.

Güncel bilgilere göre, 2 bin 604 yeni hadise tespit edilirken 15 kişi hayatını kaybetti. Öte yandan son bir günde 18 bin 573 kişi sıhhatine kavuştu.


AŞILAMADA BİRİNCİ SIRADA HANGİ KENT VAR?

Bakanlığın tablosuna bakılırsa Türkiye’de en epey aşılamanın gerçekleştirildiği Osmaniye’yi, Ordu, Amasya, Muğla, Kırklareli, Çanakkale, Eskişehir, Balıkesir, Manisa ve Zonguldak takip etti.

EN DÜŞÜK AŞILAMA ŞANLIURFA’DA

Bakanlığın tablosuna nazaran Türkiye’de en az aşılamanın gerçekleştirildiği Şanlıurfa’yı sırasıyla Batman, Siirt, Diyarbakır, Bingöl, Muş, Mardin, Bitlis, Ağrı ve Elazığ takip etti.

DÜN OLAY VE VEFAT SAYISI KAÇTI?

Bakanlığın 24 Nisan bilgilerine göre, dün 127 bin 253 test yapılmıştı. Dün, 2 bin 277 olay tespit edilirken, 15 kişi hayatını kaybetmiş ve 15 bin 947 kişi sıhhatine kavuşmuştu.

Okumaya devam et...
 
Üst