Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

‘Sıkı tut açıldı açılacak’ Annenin Sırrıdır Çocuk’un Meryem’i bornozuyla paylaştı…

Beykozlu

New member
Yönetmen koltuğunda Müge Uğurlar’ın oturduğu, senaryosunu Makbule Kosif kaleme aldığı, yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği NTC Üretim imzalı Annenin Sırrıdır Çocuk, savlı bir takıma sahip.

Başrollerinde Engin Öztürk, İrem Helvacıoğlu, Olgun Toker ve Selin Yeninci’nin yer aldığı dizinin oyuncu takımında; Ahmet Varlı, Sacide Taşaner, Demet Gül, Selim Erdoğan, Birgül Ulusoy ve Mine Kılıç üzere birbirinden usta isimler rol alıyor.

Anneliğin bayanlara verilen en kıymetli bedellerden biri olduğunu gözler önüne serecek dizide iki anne adayının yaşadığı dram anlatılıyor.

Dizide Meryem karakterini canlandıran Selin Yeninci ise dikkat çeken oyunculardan oldu.

İlk oyunculuk tecrübesini Vicdan dizisiyle yaşayan Yeninci, Cennetin Sırları, Galip Derviş, Vicdan, Toz Ruhu, Olur Olur, Ah Neriman, Gönül, Tatlı Küçük Yalancılar, Kaçın Kurası, Yüz Yüze, Avlu, üzere üretimlerde uzunluk gösterdi.

Son olarak Bir vakit içinder Çukurova’da Saniye rolünü oynayan Yeninci, son paylaşımıyla takipçilerinin beğenisini kaptı.

Bornozuyla poz verdi

Oyunculuk performansı kadar, hoşluğuyla de dikkatleri çeken 34 yaşındaki Selin Yeninci, toplumsal medyayı pek etkin kullanıyor.

Bir çekim içim kamera karşısına geçen oyuncu, makyaj yaptırırken giydiği bornozuyla peş peşe kareler paylaştı.

Dekoltesiyle dikkatleri çeken Yeninci’nin takipçileri, fotoğrafı beğeni yağmuruna tuttu.

İşte Selin Yeninci’den yiğit paylaşım…
 
Üst