Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Şoke eden ayrılık! Survivor’da kim elendi, kim gitti? 9 Mart adaya veda eden isim…

Beykozlu

New member
TV8 ekranlarının sevilen yarışı Survivor, All Star takımıyla ekranlarda…

Survivor 2022 All Star’ın 16 Şubat’ta ekrana gelen son kısmında eleme adayı olan Yasin, Birsen, Barış ve Mert içinde eleme heyecanı yaşandı.

Survivor’da halk oylaması sonuçları ada konseyinde Acun Ilıcalı tarafınca belirtildi ve bu dört yarışmacı içinde en az oyu alan yarışmacının Dominik macerası bitmiş oldu.

Pekala Survivor’da kim elendi, hangi yarışmacı gitti? İşte 16 Şubat Survivor’a veda eden isim…

SURVIVOR’DA KİM ELENDİ?

Mart sonundaki partiye kadar geçerli olacak oylama neticelerina bakılırsa Yasin, Birsen, Barış ve Mert içinden en az oyu alan Birsen müsabakaya veda etti.

Elendikten daha sonra açıklama yapan Birsen, “Umarım şampiyon sahiden hak eden, kelamının eri biri olur. Meşalem sönüyor burada lakin bir daha de epeyce hoş bir güneş benim için doğacak” sözlerini kullandı.


“ERKEN AYRILDIN”

Birsen’le ilgili konuşan Acun Ilıcalı ise “Bu vakte kadar hiç söylemedim. Haberin yok fakat epeyce takdir ettiğim bir yarışmacısın. Bir gün bile beni ya da gruptan birini üzmedin, bir dert çıkarmadın. Sen gerçek bir örneksin. Erken ayrıldığını düşünüyorum” dedi.


SURVİVOR BİRSEN KİMDİR, NE İŞ YAPIYOR?

Bekgöz, 18 Ekim 1980 tarihinde Almanya, Berlin’de dünyaya geldi. Gurbetçi bir aileye mensup olan Birsen Bekgöz memleketi aslen Ankara’dır. Almanya doğumlu olduğu için çocukluğu Berlin’de geçmiştir. İlkokuldan evvel Ankara’ya taşınmışlar.

Birsen Bekgöz lise eğitiminden daha sonra üniversiteyi Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde okumuştur. Üniversite çağına geldiğinde ailesinden habersiz spora başladı ve akabinde hemen 2001 yılında A Ulusal Ekip takımında yer almayı başardı.

Hacettepe Üniversitesi Vücut Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nda okurken ulusal ekibe seçildi. 2004 yılından itibaren çeşitli Türkiye şampiyonlukları kazandı. Enkaspor sporcusudur.

Birsen Bekgöz, kısa ara koşucusudur. 2005 yılında Akdeniz oyunlarında 400 metrede bronz madalya kazandı. İslam oyunlarında ise altın madalya kazanmayı başarmıştır. 2004-2005 yılları 200 metrede, 2006 yılında 400 metre engellide, 2010 ve 2013 yıllari içinde 400 metre engellide birincilik elde etmiştir.

2004 yılında 400 metre engellide Cezmi Or kupasında altın madalya kazandı, İspanya’nın Almería kentinde düzenlenen 2005 Akdeniz Oyunları’nda 4×400 metre bayraklı yarışta bronz madalya kazanmıştır. İslam Oyunları’nda 4×100 metre bayrak yarışında altın, 4×400 metre engelli bayrak yarışında ise gümüş madalya kazandı.

Mersin’deki 2013 Akdeniz Oyunları’nda Sema Apak (Sema Aydemir) ve Derya Yıldırım’la bir arada koştukları 4×400’de ise çabayı 3:43.61’le üçüncü sırada bitirdi. Fakat ikinci olan Fas takımının kulvar yanlışı yüzünden diskalifiye olması niçini ile grubuyla gümüş madalya kazandı.

Endonezya’nın mesken sahipliğinde düzenlenen 3. İslami Dayanışma Oyunlarında 4×100 metre bayrak yarışında altın, 4×400 metre engelli bayrak yarışında ise gümüş madalya kazandı.

“Survivor 2018 All Star” ve “Survivor 2022 All Star” yarışına katıldı.
 
Üst