Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Süleyman Yağcı’dan ‘dekolte’ çıkışı

Beykozlu

New member
‘Fıs fıs İsmail’ olarak bilinen oyuncu Süleyman Yağcı’dan dikkat çeken açıklamalar geldi.

Armağan Çağlayan’ın YouTube’daki programına konuk olan Yağcı, erotik sitelere üye olmanın yanlış olduğunu söylemiş oldu.

Yağcı verdiği Kemal Sunal örneğiyle de şaşırttı.

Ünlü oyuncu, “Rahmetli Kemal Sunal bir lokantanın önünde ekmeği cama banıp döner yiyordu. Ekmeği cama banmak üzere bir şeydir” dedi.

“Dekolteli, yırtmaçlı çıkarsan insanların diyeceklerine de katlanmak zorundasın”

Yağcı, Çağlayan’ın sorduğu “İnsanlar ne der diye yaşamak olağan midir?” sorusuna ise şu cevabı verdi:

“Yaşadığın toplumun içerisinde yaşıyorsan bir kural vardır. örneğin mütevazi bir toplumun içerisinde yaşıyorsun, insanların ne dediği umurumda değil deyip de dekolteli, yırtmaçlı çıkıp o sokaklarda mahalle delikanlıları ortasında gidersen insanların diyeceklerine de katlanmak zorundasın. Yani şöyleki, kuralına bakılırsa futbol oynamak üzere bir şey.”



“Her şeyin bir yeri ve kuralı var”

“Bugün sokakta mayoyla bikiniyle gezen bir kız görürsen herkes bakar, herkes asılır sapık muamelesi ya da öteki bir gözle o bayana bakar lakin bugün bir plajda, bir havuzda herkes bikini, mayo giyebilir. Demek ki yeri ve kuralı vardır.” diyen isim Etiler örneği verdi.

Yağcı, “Etiler’deki bir rahatlık, gece 3’te meskene gelmek ile kasabadaki bir olmaz. Senin bir ailen, art yapın var” şeklinde konuştu.
 
Üst