Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Sürgün adasına isyan etti, Acun Ilıcalı harekete geçti! Mert Öcal, Survivor’dan ayrılıyor mu?

Beykozlu

New member
Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın üstlendiği TV8 ekranlarının sevilen yarış programı Survivor All Star 2022, birbirinden heyecanlı kısımlarıyla izleyicilerin nefesini kesmeye devam ediyor.

Çekimleri Dominik’te gerçekleştirilen Survivor All Star’da ünlüler-gönüllüler grubu yarışmacıları kıran kırana bir uğraş gösteriyor.

Survivor 2022 All Star’ın 31 Ocak Pazartesi akşamı ekranlara gelen son kısmında, dokunulmazlık oyunu oynandı. Yarışmacılar, dokunulmazlık oyununun akabinde ada kurulunda bir ortaya geldi.

Survivor’daki performansının yanı sıra özel ömrüyle da gündemden düşmeyen Mert Öcal, ikinci kez eleme adayı oldu ve bir daha sürgün adasına gitti.

Geçtiğimiz hafta da eleme adayı olan ve sürgün adasına gönderilen Mert, bu hafta da aday olunca sonlarına hakim olamadı.

SURVIVOR’I BIRAKMA SİNYALİ VERDİ

İkinci sefer sürgün adasına gönderilmesine tepki gösteren Mert Öcal, kurulda performans birinciliği ve sürgün adası sisteminin haksız olduğunu lisana getirdi.

Mert, yaptığı açıklamada, “Survivor’a yarışa geldim ancak daima sürgün adasında oturuyorum. 4 gün sürgün adasında kalıyoruz, biz bir türlü performans birincisi olamıyoruz. Oyunlarda yarışanlar ise üst üste puanları topluyor ve performans birincisi oluyor. Ben 3 hafta boyunca puanları bir türlü değiştiremeyeceğim bir sisteme girdim. Bu sistem adil bir sistem üzere gelmedi kendi açımdan. Tahminen ben de oyunlarda yarışabilseydim üst seviye performans sergileyeceğim. Buraya gelmeden sürgün adası sistemini bilsem farklı davranırdım. Survivor’daki durumum hakkında bir süre düşüneceğim ve buna bakılırsa karar vereceğim.” dedi.

Acun Ilıcalı ise, Öcal’ın reaksiyonuna, “Sistem çok adil. Son 5 güne bakıyoruz. Sürgüne gitmemek için yapman gereken şey evvela ismini yazdırmamak.” halinde cevap verdi.


ACUN ILICALI KURULDA OYLAMA YAPTI

Acun Ilıcalı ise kurulda yaptığı oylamada, sistemin adaletli olup olmadığını sordu. Yasin ve Mert haricinde, performans sistemini yanlış bulan olmadı.

Bunun üzerine Ilıcalı, Mert’e şöyle cevap verdi:

“Mental olarak All Star’a hazır olmamış olabilirsin, zora gelemiyor olabilirsin. Benim için en güçlü isim finale gitmeli. Son derece kafan karışmış. Her sene Survivor’da kuralları değiştiriyoruz. Daha güç koşullar sunuyoruz. Seyircimize bakılırsa karar verdik. Senin adanda olan 10 yarışmacının 9’u sistemi onayladı. Sen tek başına sitem şu biçimde olmalı diyorsun. Sizlerle yaptığımız görüşmede performans birincilerinin dokunulmaz bulunmasına karar vermiştik. Sen geçtiğimiz gün de ‘Buse fazlaca üzülürse bırakabilirim’ demiştin. Bir gün o denli bir gün bu biçimde diyorsun. Sen karar vereceksin, seni davet etmişiz.”

 
Üst