Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Sumar, 32 saatlik bir çalışma haftasına doğru ilerlemeye kararlıdır

Asi Kral

Global Mod
Global Mod
23 Haziran 2023 Cuma 12:43


Yorum








olman gerek kayıtlı Bu işlevselliğe erişmek için.


Giriş yapmak











  • Bağlantıyı kopyala






  • Naber






  • Facebook






  • twitter






  • LinkedIn






  • Telgraf

Sumar, Yolanda Díaz’ın en iyi hareket ettiği alanda bir seçim vaadi başlatır. İlerici koalisyon, çalışma gününü 2024 gibi erken bir tarihte haftada 37,5 saate indirmeyi ve daha sonra kademeli olarak 32 saate ulaşana kadar ilerlemeyi taahhüt eder. Nihayetinde, Íñigo Errejón’un bu yasama meclisi sırasında Más País’ten başlattığı bir öneri olan, haftada dört gün çalışma haftalarına dönüşecekti.


Taahhüt, Díaz tarafından adaylığından bu yana dağıtılan bir videoda açıklandı. Moncloa adayı, “Çok basit bir teklifte bulunmak istiyorum, çalışan insanlara iş gününden bir saat önce evlerine dönebilir, dinlenip uyuyabilir, sevdikleriyle birlikte olabilir veya canları ne isterse onu yapabilirler” dedi.

Başkan Yardımcısı ve Çalışma Bakanı böylece, kendisinin sunduğu ve halihazırda 2026 yılına kadar ilk aşamada 37,5 saate indirilmesini öneren Zamanın Kullanımı Yasası için Hazırlık Çalışmasında belirtilen sürelerini hızlandırıyor.

Önerilen önlemler arasında, fazla mesainin daha iyi kontrol edilmesi ve boş zamanla telafi edilmesi, kontrolsüz değişken programların ortadan kaldırılması, kamu hizmetlerinin programlarının düzenlenmesi veya yaşam döngüsü boyunca ortaya çıkan farklı ihtiyaçların dikkate alınması dahil olmak üzere insanların profesyonel kariyerleri boyunca daha esnek zaman yönetimi yer alır. yardım sözleşmesi.






Yorum





hata bildir
 
Üst