Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Survivor’da aşk krizi! Nisa-Ogeday ‘intikam’ aldı…Mert ve Sude alakasında üçüncü isim…

Beykozlu

New member
Survivor All Star, münasebet krizleriyle toplumsal medyanın gündeminde.

Yarışmacılar içinde ortaya atılan laflar, adeta misillemeye dönüştü.

Survivor’da Evrim Nisa için “Bu kızın sevgililerine mana veremiyorum” demiş ve Nisa’nın “Bana laf atmasan olmazdı Evrim” kelamları üzerine Nisa ve Ogeday’ın sevgili oldukları gündeme düşmüştü.

Survivor’un 30 Ocak akşamında yayınlanan yeni kısmında Nisa ve Ogeday, Mert ve Sude hakkında bombayı patlattı.

Mert Öcal’ın Survivor haricinde bir sevgilisi olduğunu ve Öcal’ın hem Sude Burcu ile birebir vakitte öteki isimle tıpkı anda bir arada olduğunu öne sürüldü.

Yaşananların akabinde Öcal’ın sevgilisi olduğu tez edilen Makbule’den dikkat çeken bir atak geldi.

İşte Survivor’da Mert ve Sude bağı ve yaşananlar…

SURVİVOR MERT VE SUDE OLAYI

Ogeday ve Mert’in konuşması, Nisa’nın ve başka grup arkadaşların gelmesiyle alevlendi.

Ogeday, Mert’i sağlam bulmadığını Sude’ye dediğini ve ortada yanlış var ise bunu ortaya çıkarması gerektiğini üstüne basa basa söylemiş oldu.

Mert ise Ogeday’a, kendisini ne kadar tanıdığını ve bu yorumları yaptığını söylemiş oldu. Mert ile Ogeday içindeki tartışma devam ederken Nisa geldi ve tartışmaya dahil oldu.


NİSA, OLAYA DAHİL OLDU

Nisa’nın dedikodu yaydığını söyleyen Mert röportajda, “Nisa ve Ogeday, Sude ve beni güzel olmayan durumlara düşürdüler” dedi.

Nisa’nın olayı diretmesi üzerine Mert Nisa’ya, “Senin her olduğun yerde bir şey çıkıyor farkında mısın? Kaos çıkıyor” dedi.

Bahse dahil olan Aycan Nisa’ya, “Ogeday ve sen ayıp ettiniz” dedi. Bunun üzerine Nisa ise, “Ben gözümün önünde gördüm Aycan” yanıtını verdi.

Özel ömrün gündeme gelmemesini isteyen Mert, Survivor’un müsabaka programı olduğunu söyleyince Nisa, “bu biçimde özel hayatını buraya getirmeyeceksin” dedi.

Bunun üzerine Mert ise, Nisa’nın 2020’den beri kendisine Survivor’da özel hayat yarattığını söylemiş oldu.


“BEN MERT’E ÇOK BEDEL VERİYORUM”

Tüm bunlar yaşanırken Sude her şeyi duyduğunu lakin tartışma bölgesine gelemediğini söylemiş oldu. Nisa, Evrim ve Yağmur’la konuşan Sude ağlayarak, “Ben Mert’e fazlaca bedel veriyorum lakin neyin ortasında olduğumu bilmiyorum” dedi.

unun üzerine seyircilerin aklına Mert’in sevgilisi olduğu ve bununla birlikte Sude ile de aşk yaşadığı niyeti geldi.


MERT’İN SEVGİLİSİ

Mert’in sevgilisinin, eski Survivor yarışmacısı Makbule Şakalakoğlu olduğu argüman ediliyor. Makbule Şakalakoğlu’nun ise, Nisa Bölükbaşı’nın arkadaşı olduğu biliniyor.

ŞAŞIRTAN ATAK

Mert Öcal’ın hem Makbule Şakalakoğlu birebir vakitte Sude Burcu ile tıpkı anda aşk yaşadığı argümanı, izleyicileri şaşkına çevirdi.

Yaşananlardan daha sonra Makbule Şakalakoğlu’ndan flaş bir atılım geldi. Mert Öcal ile Instagram’da takipleşen Şakalakoğlu, Survivor’ın dün yayınlanan kısmının akabinde Mert Öcal’ı takipten çıktı.
 
Üst