Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

SURVİVOR’DA ŞOK! Berdan Mardini ve Seçkin Piriler Survivor’a niye veda etti? Survivor’da ikili ayrılık..

Beykozlu

New member
TV8’in sevilen yarış programı Survivor’da izleyiciyi şok eden iki ayrılık yaşandı. Ünlüler kadrosunda yer alan Berdan Mardini ve Seçkin Piriler Survivor’dan ayrılma sonucu aldı.

İki ismin ayrılığını Acun Ilıcalı deklare etti. Toplumsal medyada gündeme oturan haber daha sonrası Berdan Mardini ve Seçkin Piriler’in programa niye veda ettiği araştırılmaya başladı.

Survivor 2023’te dikkat çeken isimler içinde yer alan Berdan Mardini ve Seçkin Piriler’in programdan ayrılması adeta şok tesiri yarattı.

Peki Berdan Mardini ve Seçkin Piriler yarışa niye veda etti. İşte ünlüler kadrosunda yaşanan ayrılıkların niçini..


Sağlık meseleleri niçiniyle veda etti

Survivor 2023’ün son oyunlarında yer almayan Berdan Mardini’nin niye oynamadığı toplumsal medyada gündeme gelmişti. Acun Ilıcalı bugün ekrana gelen kısımda Berdan Mardini’nin sıhhat problemleri niçiniyle Survivor’a devam edemeyeceğini deklare etti.

Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada “Sevgili Berdan Mardini, bugün itibariyle Survivor’a devam edemeyecek. Kendisi bu kuralları bu kadar güç beklemediğini, daha fazla devam etme talihi olmadığını bize iletti. Yarın, yanınıza gelecek ve vedalaşacak.” ifadelerine yer verdi.


Ada kaidelerine alışamadı

Ünlüler ekibinde yer alan Seçkin Piriler kendi sonucuyla Survivor 2023’e veda etti. Seçkin Piriler’in şiddetli ada kurallarına ayak uyduramadığı için programdan ayrıldığı belirtildi.
 
Üst