Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Telefónica'nın eski başkanı César Alierta “klinik olarak öldü”

Asi Kral

Global Mod
Global Mod
10 Ocak 2024 Çarşamba 10:38


Yorum








olman gerekiyor kayıtlı Bu işlevselliğe erişmek için.


Giriş yapmak











  • Bağlantıyı kopyala






  • Naber






  • Facebook






  • X






  • LinkedIn






  • Telgraf

İş adamına yakın kaynakların Europa Press'e verdiği bilgiye göre, Temmuz 2000'den Nisan 2016'ya kadar Telefónica'nın idari başkanlığını yapan César Alierta “klinik olarak öldü”.

Aynı kaynaklar, Alierta'nın geçen Noel'den bu yana solunum sorunları nedeniyle Zaragoza'daki bir hastanede kaldığını ve aşırı ciddiyet göz önüne alındığında ölümcül sonucun kısa süre içinde beklendiğini belirtti.


Son yıllarda çeşitli sağlık sorunları yaşayan Alierta, Real Zaragoza'nın ana hissedarlarından biriydi.

Telekomünikasyon grubunun genel müdürü olarak görev yaptığı süre boyunca, aynı zamanda ana hedefi İspanyol ekonomisinin ve yurtdışındaki şirketlerin imajını savunmak olan Rekabet Edebilirlik İş Konseyi'ne de başkanlık etti.

Bu yılın Mayıs ayında 79 yaşına girecek olan César Alierta, profesyonel kariyerine Banco Urquijo'da başladı ve 1985 yılının ortalarında Beta Capital'i kurdu. Haziran 1996'da José María Aznar tarafından o zamanki halka açık Tabacalera şirketinin başkanlığına atandı.






Yorum





Hata bildir
 
Üst