Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Teşkilat’ın Ceren’i minicik eteğiyle sokağa çıktı, ortalık yıkıldı! ‘Başkan baban kızmasın Ceren..’

Beykozlu

New member
Tims&B Productions imzalı, birinci kısmı 7 Mart 2021 tarihinde yayınlanan konut Ulusal İstihbarat Teşkilatı’nı husus alan Teşkilat dizisi, Pazar günlerine damga vurmaya devam ediyor.

Başrollerinde; Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Gürkan Uygun, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya, Serdar Yeğin, Turgut Tunçalp, Ahmet Uğur Say ve Hakan Boyav üzere isimlerin yer aldığı dizi, aksiyon sahneleri ile dikkati çekiyor.

Usta oyuncu takımı ve hususuyla TRT’nin en sevilen dizisi olan Teşkilat’ta Ezgi Eyüboğlu ise Ceren’e hayat veriyor.

15 Haziran 1988 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Eyüboğlu, İstanbul Üniversitesi İktisat Kısmı’nda okurken tiyatro sahnesine çıktı.

Oyuncu olmak için Erberk Ajans’a kaydolan Ezgi Eyüboğlu, Bahçeşehir Üniversitesi İleri Oyunculuk Kısmı’nda yüksek lisans yaptı.

Kalbim Seni Seçti dizisi ile oyunculuğa adım atan hoş isim, 2012 yılında Harika Yüzyıl dizisinde hayat verdiği Aybige Hatun karakteri ile ünlendi.

Aşkın bakılırsan Gözlere Gereksinimi Yok ve Yol Arkadaşım 2 sinemalarında de yer alan oyuncu, İsmi Memnunluk dizisinde tanıştığı Kaan Yıldırım ile 14 Mayıs 2016 tarihinde evlendi.

Çiftin meselesiz ilerleyen bu alakası 26 Haziran 2019 yılına gelindiğinde bitti ve ikili boşandıklarını duyurdu.

O devir yer aldığı Bir Aile Öyküsü’nün akabinde Teşkilat dizisi ile anlaşan Ezgi Eyüboğlu, mesleğinin en düzgün periyodunu geçiriyor.

Hem oyunculuğu tıpkı vakitte hoşluğu ile beğenilen Ezgi Eyüboğlu, toplumsal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor.

Kusursuz hoşluğu ve fiziğini ön plana çıkaran Eyüboğlu, son paylaştığı görüntü ile her insanın aklını başından aldı.

Ezgi Eyboğlu’ndan küçük etekle gösteri

Palavra Dünya, İntikam, Ulan İstanbul ve Yasak üzere biroldukca projede yer alan Ezgi Eyüboğlu, Teşkilat’ta bir casusu canlandırıyor.

Ailesinden koparılan ve Yıldırım’ın hırsı yüzünden düşman olarak yetiştirilen Ceren, son kısımda babasının Halit Lider olduğunu öğrendi.

Halit Başkan’la kavuşamadan üzerine yüklenen bombanın pimini çekmeye karar veren Ceren, bir daha heyecanlı anlara sahne oldu.

Ceren’i ustalıkla yansıtan Ezgi Eyüboğlu ise hayranlarından tam not aldı. Diziden daha sonra toplumsal medyasına girenler, son görüntüsüne beğeni yağdırdı.


Eyüboğlu’nun son görüntüsünü nazarannler fiziğine ve giysisine yorum yağdırdı. Diziye atıfta bulunanlar, “Başkan baban kızmasın” , “Eteğin baya kısa” , “Yakışmış, epeyce güzelsin” biçiminde yorumlar yaptı.
 
Üst